Kirja: Hyvinvointia luonnosta – Yrtit ja luonnonkasvit läheltä ja kaukaa (Ulla Salo – Pertti Salo)

Kirja on loppuunmyyty.

Hyvinvointia luonnosta – Yrtit ja luonnonkasvit läheltä ja kaukaa Ulla Salo

Luonnonkasveja on käytetty aina terveyden ja hyvinvoinnin lähteenä. Nyt tämä osin unohtunut tieto on nykyihmisen saatavilla. Hyvinvointia luonnosta on helppokäyttöinen tietokirja yrteistä ja luonnon lääkekasveista sekä niiden käytöstä, terveysvaikutuksista, viljelystä ja säilönnästä. Kasvit on esitelty laji lajilta, ja käytännön ohjeiden lisäksi tarjolla on mielenkiintoista tietoa kasvien alkuperästä ja niihin liittyvistä myyteistä ja kansanperinteestä. Monipuoliset ja havainnolliset värivalokuvat vievät lukijan hyvinvoinnin, tuoksujen ja tuoreuden maailmaan.

LOPPUUNMYYTY

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 3/2007
Sivumäärä: 200 s.
Kirjastoluokka: 67.35

Kirjan laji

Muita terveys- ja kauneuskirjoja

Terveyttä sienistäSinikka Piippo & Pertti Salo

Sienten terveysvaikutukset ja tarkat tiedot sienten sisältämistä aineosista ensi kertaa kirjana.

Tunne syöminenJonna Heinonen

Ravitsemusterapeutti Jonna Heinonen selvittää kirjassaan, miten monitahoinen asia syöminen on ja miten syömistä on mahdollista oppia tuntemaan sekä hallitsemaan.

Rakkauden rohdotSinikka Piippo

Seksuaaliterveyttä ja hyvinvointia luonnosta

Tunteva sydänNikki Stamp

Teos tarjoaa uusimman tutkimustiedon kaikesta siitä, mikä sydämeemme vaikuttaa. Nykytutkimusten tulokset ovat paikoin hämmästyttäviä.

PaleoErik Wallsten – Thomas Wahlström

Kirja esittelee paleoruokavalion perusteet, toteutuksen ja hyvät vaikutukset. Kirjassa annetaan myös kahden viikon ruokalista, jonka avulla paleo-ruokavalioon siirtyvän on helppo päästä alkuun.