Kirja: Virkkaa ja viimeistele   (Edie Eckman)

Kirja on loppuunmyyty.

Virkkaa ja viimeistele 150 koristereunusta ja -kulmaaEdie Eckman

Kaunis reunus viimeistelee minkä tahansa käsityön täydellisesti. Olipa kyseessä neulehuivi, virkattu peite tai vaikkapa kaupasta ostettu pusero, saat kaikkeen uutta persoonallista ilmettä virkkaamalla tyyliisi sopivan koristereunuksen.

Kirja sisältää yksityiskohtaiset ohjeet, selkeät kaaviot ja inspiroivat värikuvat 150 koristereunusmallista. Lisäksi se opettaa, miten teet täydelliset koristereunuksen kulmakäännökset.

Värikäs, leikkisä, tyylikäs, pitsimäinen, näyttävä, suloinen – virkattu koristereunus voi olla kaikkea tätä ja paljon muuta. Leikittelemällä erilaisilla langoilla, väreillä ja muodoilla luot juuri haluamasi tyylin. Kirjan laaja mallikirjo tarjoaa rajattomia soveltamismahdollisuuksia.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 3/2013
Sivumäärä: 316 s.
Kirjastoluokka: 65

Muuta: suomennos Tuulia Salmela, kansi Alethea Morrison

Kirjan laji

Lisää käsityö- ja kotikirjoja

Ihanat hyvänolon peitotKathrin Haufler

Kokoelma upeita neulepeittoja moneen käyttöön. Tässä kirjassa on ohjeet useille taitotasoille sopivista erikokoisista peitoista.

Vilukissan kirjosettiSarita Kotkavalkama

Jatkoa suositulle Vilukissan villasukat -kirjalle. Uuden kirjan neulekuviot ja värit vastaavat edellisen kirjan neulemalleja, joten pipot, huivit, lapaset ja myös sukat sopivat kaikki yhteen.

Paperi kukkiiKelsey Elam

Innoittavin värikuvin kuvitettu kirja sisältää yli 100 kaavaa sekä yksinkertaiset, vaihe vaiheelta etenevät ohjeet kukkien leikkaamiseen, valmistamiseen ja värjäämiseen

Kaunista kahvipusseistaSeija Saarinen

Kahvipussitaiturina tunnetuksi tullut Seija Saarinen antaa uudessa kirjassaan paljon tuoreita ideoita kauniiden ja käytännöllisten esineiden valmistukseen.

Neulo monikäyttöiset huivit ja shaalitSarah Hatton

Upeita huiveja, shaaleja ja hartianlämmittimiä kaikkiin tilanteisiin. Mukana mm. pitsejä, pintakuvioita ja helmin koristeltuja neuleita.