Kirja: Revanssi + DemiSec (Max Manner)

Kirja on loppuunmyyty.

Revanssi + DemiSec Max Manner

Revanssi:

Sateinen yö Turun moottoritiellä. Kansanedustajaehdokas, juristi Mikko Murtovuori tekee elämänsä suurimman virheen. Tiellä makaa ruumis ja Mikko temmataan syvälle järjettömään rikossarjaan. Mutta onko hän vain sairaan rikollisen tahdoton pelinappula vai osa tarkkaan suunniteltua pirullista juonta? Komisario Anna Mäki aavistaa pian, että kaikki ei ole sitä miltä näyttää. Revanssi aloittaa komisario Anna Mäen tutkimuksiin perustuvan dekkarisarjan.


DemiSec:

Kun virolais-venäläinen rikollisryhmä ja keskieurooppalainen sijoituspankki sekaantuvat kansainväliseen huumebisnekseen, on sotku valmis ja panokset tappavia. Turun poliisi joutuu keskelle armotonta kiirastulta, josta ei näytä olevan pakotietä. Komisario Anna Mäen elämä täyttyy myös ikävistä yllätyksistä. Luxemburgissa lomaileva Mäki päätyy sattumalta suuren kuljetuksen jäljille ja huomaa joutuneensa keskelle painajaista ja jäävänsä rikollisten armoille. Mikä neuvoksi, kun paikalliseen poliisiinkaan ei voi luottaa?

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 6/2012
Sivumäärä: 585 s.
Kirjastoluokka: T84.2

Muuta: kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Lisää jännitystä

He eivät palanneetTim Weaver

Kun Emily Kane saapuu sovitusti sisarensa Carrien talolle, hän havaitsee hämmästyksekseen, että etuovi on auki eikä kukaan ole kotona. Illallinen porisee liedellä, pöytä on katettu, mutta Carrie perheineen on kadonnut. David Raker -sarjan neljäs itsenäinen osa.

K18Max Manner

Hyytävä psykologinen trilleri

OsumaHarlan Coben

Jännityksen mestarin uusi kiivastempoinen toimintatrilleri sukeltaa nettitrollien maailmaan - ja sen tappaviin seurauksiin.

Liian lähelläAmanda Reynolds

Mestarillinen trilleri naisesta, joka ei koomasta herättyään muista miksi pelkää puolisoaan

Pasilan miesJ. K. Tamminen

Todenmukaisuudessaan pysäyttävä rikosromaani avaa karun näköalan poliisin erikoisyksikön toimintaan. Romaani perustuu Helsingin huumepoliisin entisen päällikön tapaukseen.