Kirja: Revanssi + DemiSec (Max Manner)

Kirja on loppuunmyyty.

Revanssi + DemiSec Max Manner

Revanssi:

Sateinen yö Turun moottoritiellä. Kansanedustajaehdokas, juristi Mikko Murtovuori tekee elämänsä suurimman virheen. Tiellä makaa ruumis ja Mikko temmataan syvälle järjettömään rikossarjaan. Mutta onko hän vain sairaan rikollisen tahdoton pelinappula vai osa tarkkaan suunniteltua pirullista juonta? Komisario Anna Mäki aavistaa pian, että kaikki ei ole sitä miltä näyttää. Revanssi aloittaa komisario Anna Mäen tutkimuksiin perustuvan dekkarisarjan.


DemiSec:

Kun virolais-venäläinen rikollisryhmä ja keskieurooppalainen sijoituspankki sekaantuvat kansainväliseen huumebisnekseen, on sotku valmis ja panokset tappavia. Turun poliisi joutuu keskelle armotonta kiirastulta, josta ei näytä olevan pakotietä. Komisario Anna Mäen elämä täyttyy myös ikävistä yllätyksistä. Luxemburgissa lomaileva Mäki päätyy sattumalta suuren kuljetuksen jäljille ja huomaa joutuneensa keskelle painajaista ja jäävänsä rikollisten armoille. Mikä neuvoksi, kun paikalliseen poliisiinkaan ei voi luottaa?

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 6/2012
Sivumäärä: 585 s.
Kirjastoluokka: T84.2

Muuta: kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Lisää jännitystä

RosiePierre Lemaitre

Mikä on äidin rakkauden hinta ja kuka sen joutuu maksamaan?

PelivelkaOlle Lönnaeus

Jonny Lilja on huumepoliisi. Ja peliaddikti. Yhdistelmä on mahdollisimman huono.Liian korkeilla panoksilla pelaamansa pokeri-illan jälkeen Jonny saa todeta olevansa jättimäisen summan velkaa jugoslavialaiselle mafiapomolle.

Vaarallinen nainenAnna Ekberg

Nettideitti voi osoittautua kohtalokkaaksi - useammalla kuin yhdellä tavalla.

UnilauluCarin Gerhardsen

Hammarby-sarjan kolmas osa on kertomus salaisuuksista ja syyllisyydestä, joka piinaa elämän loppuun saakka.

Kuolema peittää jäljetPeter James

Epäonnistunut bisnesmies järjestää kaikkien aikojen katoamistempun. Huippusuositun Roy Grace -dekkarisarjan neljäs osa.