Kirja: Revanssi + DemiSec (Max Manner)

Kirja on loppuunmyyty.

Revanssi + DemiSec Max Manner

Revanssi:

Sateinen yö Turun moottoritiellä. Kansanedustajaehdokas, juristi Mikko Murtovuori tekee elämänsä suurimman virheen. Tiellä makaa ruumis ja Mikko temmataan syvälle järjettömään rikossarjaan. Mutta onko hän vain sairaan rikollisen tahdoton pelinappula vai osa tarkkaan suunniteltua pirullista juonta? Komisario Anna Mäki aavistaa pian, että kaikki ei ole sitä miltä näyttää. Revanssi aloittaa komisario Anna Mäen tutkimuksiin perustuvan dekkarisarjan.


DemiSec:

Kun virolais-venäläinen rikollisryhmä ja keskieurooppalainen sijoituspankki sekaantuvat kansainväliseen huumebisnekseen, on sotku valmis ja panokset tappavia. Turun poliisi joutuu keskelle armotonta kiirastulta, josta ei näytä olevan pakotietä. Komisario Anna Mäen elämä täyttyy myös ikävistä yllätyksistä. Luxemburgissa lomaileva Mäki päätyy sattumalta suuren kuljetuksen jäljille ja huomaa joutuneensa keskelle painajaista ja jäävänsä rikollisten armoille. Mikä neuvoksi, kun paikalliseen poliisiinkaan ei voi luottaa?

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 6/2012
Sivumäärä: 585 s.
Kirjastoluokka: T84.2

Muuta: kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Lisää jännitystä

Kadonneet jäljetTim Weaver

Hyvän perheen kiltti tyttö, 17-vuotias Megan Carver on ollut jo kuusi kuukautta kateissa. Mitä syvemmälle Meganin tapaukseen kadonneita henkilöitä jäljittävä David Raker kaivautuu, sitä selvemmäksi käy, että kaikki on valhetta.

Peilimaa Carole Johnstone

Taidokas mysteeritrilleri rakkaudesta ja petoksesta, sovituksesta ja kostosta

Täydellisyyden hintaPeter James

Hiuksia nostattava trilleri geenimanipulaation mahdollisuuksista ja seurauksista.

CamillePierre Lemaitre

Vuoden 2015 International Dagger -palkinnon voittaja! Kansainvälinen Crime Writers’ Association palkitsi Pierre Lemaitren jo toistamiseen vuoden parhaasta rikosromaanista.

TuhkimotytötCarin Gerhardsen

Hammarbyn poliisilla on selvitettävänään kaksi henkirikosta. Kadunvarren hiekoitussepelilaatikosta on löytynyt naisen ruumis ja Viking Linen laivalla on murhattu teinityttö. Carin Gerhardsenin suositun Hammarby-sarjan toinen osa.