Kirja: Kosto (Sharon Osbourne)

Kirja on loppuunmyyty.

Kosto Sharon Osbourne

Sisarukset Amber ja Chelsea Stone unelmoivat maineesta ja menestyksestä. Kumpikin haluaa olla tähti - hinnalla millä hyvänsä. Molemmilla on niin lahjakkuutta kuin ulkonäköäkin, mutta vain toinen on riittävän häikäilemätön päästäkseen korkeimmalle huipulle. Eikä häntä pysäytä mikään.

Sisarusten tähtihaaveiden takana seisoo kunnianhimoinen äiti, joka toteuttaa tyhjiin valuneita urahaa-veitaan tyttäriensä kautta. Hän haluaa tehdä lapsistaan kuuluisia. Chelsea saakin jo teini-ikäisenä roolin tv-sarjassa. Amber puolestaan menestyy laulajana, ennen kuin hänkin ryhtyy näyttelijäksi. Kovapintaisen managerin avulla kauniille Amberille avautuukin pian tie elokuvien päärooleihin. Mutta kun Chelsea uhkaa viedä häneltä sekä miehen että aseman filmitaivaan kirkkaimpana tähtenä, Amber ryhtyy suunnittelemaan kostoa.

Sharon Osbournen romaani on juuri niin vetävä ja glamourintäyteinen, kuin Hollywoodin draamakuningattarelta sopii odottaa. Hän, jos kuka tuntee showbisneksen ja tähtikultin sekä sen kääntöpuolen perin pohjin.

 

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 10/2012
Sivumäärä: n. 500 s.
Kirjastoluokka: 84.2

Muuta: Suomennos Maikki Soro, kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Lisää romaaneita

Kilpimies J. K. Tamminen

Terävä romaani kansainvälisen järjestäytyneen rikollisuuden toiminnasta Suomessa ja naapurimaissa. Kirja on odotettua jatkoa J. K. Tammisen Pasilan mies -kirjalle.

ArmovuosiAnna Misko

Historiallisen romaanitrilogian ensimmäinen osa.

AppelsiinilehtoMarjut Helminen

Marjut Helmisen jännittävä ja näkökulmaltaan tuore esikoisromaani sukeltaa arkeen sodan oloissa, pakolaisuuden tuntoihin, haluun auttaa ja autetun tuntoihin. Se kertoo ihmisten kyvystä selviytyä, antaa anteeksi − ja joskus jopa parantua.

Päivänpaistetta ja merituuliaCarole Matthews

Romantic Comedy Novel of the Year -palkinnon voittaja 2021. Romaani täynnä aurinkoa ja romantiikkaa.

Ilonhilaaja Panu Rajala

Panu Rajalan satiirinen romaani hilaa väkisin ilon pintaan viimeaikaisten maailmantapahtumien säikäyttämissä lukijoissa.