Pimeän reuna Jukka Niskanen

Potkut saanut rikostutkija Jake Klein eristäytyy suomalaiselle järviseudulle. Pienellä saarella majaileva Klein ei halua kuulla vaimostaan eikä työnantajastaan, tulevaisuudestaan tai menneisyydestään. Hänen varustuksiinsa ei kuulu sen paremmin asetta, kännykkää, retkikirvestä kuin linkkuveistäkään. Niitä hän kuitenkin kaipaa, kun huomaa jonkun olevan hänen perässään pahoin aikein.

Pimeässä saaressa alkaa epätasainen mittelö aseettoman miehen ja hyvin varustautuneen ammattitappajan kesken. Kun Jake Klein herää hytisevänä myttynä rantakalliolta, on hänen mielessään vain yksi kysymys: mitä hänellä on sellaista, että tappaja lähetetään hänen peräänsä?

Vastaus alkaa selvitä, kun Jake löytää ystävänsä makaamassa koomassa sairaalassa. Pääosaan nousevat ystävän kuljettamat huippusalaiset ohjusjärjestelmien komponentit.

Jake Klein jäljittää ystävänsä kiduttajat yhden kerrallaan. Lopulta jäljet johtavat rikollisorganisaation majapaikkaan Barcelonaan. Jake tietää vainoojansa odottavan lähettyvillä oikeaa hetkeä. Eikä hän aio paeta enää.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 3/2012
Sivumäärä: n. 300 s
Kirjastoluokka: 84.2
Sähkökirjan ISBN (epub): 9789524926218

Muuta: Kansi Taittopalvelu Yliveto Saatavana myös sähkökirjana

Kirjan laji

Jake Kleinin tutkimuksista kertovassa sarjassa aie

Käärmeen kehtoJukka Niskanen

Kansinvälisen mittaluokan rikosromaani