Kirja: Suhdekoodit (Eva Rusz)

Kirja on loppuunmyyty.

Suhdekoodit 6 avainta parempaan parisuhteeseen ja seksielämäänEva Rusz

Kokenut psykoterapeutti Eva Rusz tuo uudessa kirjassaan parisuhteeseen aivan uuden näkökulman: voimme oppia paljon parisuhteista tarkkailemalla eläimiä. Homo Sapiens ei ole lajina aivan niin viisas, kuin haluaisimme uskoa.
Kun tulemme tietoisemmiksi synnynnäisistä käyttäytymismalleistamme, ymmärrämme paremmin myös sen, miten rakennetaan kestävä ja tyydyttävä parisuhde.
Kirja tarjoaa eläinmaailmasta monta hauskaa ja valaisevaa esimerkkiä, jotka inspiroivat ja saavat pohtimaan, miten sinun ja kumppanisi tulisi käyttäytyä, jotta suhteenne vahvistuisi. Tuskin koskaan on parisuhdeterapia ollut näin viihdyttävää.
Eva Rusz on nimennyt 6 keskeistä parisuhteen ominaisuutta, ns. ”suhdekoodia”, jotka auttavat onnistumaan suhteessa: 1. yhteistyö, 2. ymmärrys, 3. läheisyys, 4. uteliaisuus, 5. leikkisyys ja 6. seksi. Jos nämä unohtuvat, suhde köyhtyy tai voi kuihtua kokonaan.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 8/2011
Sivumäärä: 220 s
Kirjastoluokka: 17.3

Muuta: Suomennos Anna-Maija Luomi, kansi Suvi Sievilä

Kirjan laji

Muita elämäntaitokirjoja

Elämän merkityksen jäljilläJuha Pihkala & Esko Valtaoja

Kaksi vaikuttajaa, emeritukset piispa ja tähtitieteen professori, ryhtyvät jälleen kirjeenvaihtoon. Kirjassa on kysymys maailmankatsomukseltaan erilaisten ihmisten rajojen ylittämisen vaikeudesta ja samalla sen välttämättömyydestä maailman tulevaisuuden vuoksi.

Metsän parantava voimaFlorence Williams

Palkitun tietokirjailijan kiehtova teos selvittää, miksi ja miten metsä tekee meistä onnellisempia, terveempiä ja luovempia.

Jännittääkö? Pelko hallintaanKari Aavasto - Pia Kaulio - Sirpa Syrjälä

Kirjassa analysoidaan jännittämisen syntymekanismeja ja annetaan konkreettisia valmiuksia hallita oireita omatoimisesti.

Eräänä aamuna heräät onnellisenaPekka Hämäläinen

Innostava opas voimaannuttavalle matkalle omaan minuuteen.