Kirja: Suhdekoodit (Eva Rusz)

Kirja on loppuunmyyty.

Suhdekoodit 6 avainta parempaan parisuhteeseen ja seksielämäänEva Rusz

Kokenut psykoterapeutti Eva Rusz tuo uudessa kirjassaan parisuhteeseen aivan uuden näkökulman: voimme oppia paljon parisuhteista tarkkailemalla eläimiä. Homo Sapiens ei ole lajina aivan niin viisas, kuin haluaisimme uskoa.
Kun tulemme tietoisemmiksi synnynnäisistä käyttäytymismalleistamme, ymmärrämme paremmin myös sen, miten rakennetaan kestävä ja tyydyttävä parisuhde.
Kirja tarjoaa eläinmaailmasta monta hauskaa ja valaisevaa esimerkkiä, jotka inspiroivat ja saavat pohtimaan, miten sinun ja kumppanisi tulisi käyttäytyä, jotta suhteenne vahvistuisi. Tuskin koskaan on parisuhdeterapia ollut näin viihdyttävää.
Eva Rusz on nimennyt 6 keskeistä parisuhteen ominaisuutta, ns. ”suhdekoodia”, jotka auttavat onnistumaan suhteessa: 1. yhteistyö, 2. ymmärrys, 3. läheisyys, 4. uteliaisuus, 5. leikkisyys ja 6. seksi. Jos nämä unohtuvat, suhde köyhtyy tai voi kuihtua kokonaan.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 8/2011
Sivumäärä: 220 s
Kirjastoluokka: 17.3

Muuta: Suomennos Anna-Maija Luomi, kansi Suvi Sievilä

Kirjan laji

Muita elämäntaitokirjoja

DigirakkauttaAngela Ahola

Asiantuntijan parhaat vinkit sen oikean löytämiseksi

Narsisti keskellämmeBrita Jokinen

Kiusattujen puheenvuoro

Hyvä, paha opettajaKari Uusikylä

Palkitun pedagogin tärkeä puheenvuoro opettajuudesta ennen ja nyt.

Mielenrauhaa mandala-kivistäNatasha Alexander

Löydä mandalan meditatiivinen voima maalaamalla kauniit kuviot kiven pintaan. Käden ja mielen yhteistyö vie rentouttavaan läsnäolon tilaan.