Kirja: Dinosaurukset - Historian hurjimmat pedot (Veronica Ross)

Kirja on loppuunmyyty.

Dinosaurukset - Historian hurjimmat pedot Veronica Ross

Viimeiset dinosaurukset katosivat maailmasta noin 65 miljoonaa vuotta sitten, mutta yhä vielä ne kiehtovat mielikuvitusta. Paljon tietoa hirmuliskoista onkin jo onnistuttu kokoamaan fossiilien ja muiden löydösten perusteella.

Tämä kirja esittelee yli 90 dinosaurusta ja muuta esihistoriallista otusta. Hieno, yksityiskohtia myöten tarkka nelivärinen piirroskuvitus on varustettu selventävin selityksin.

Helppolukuinen teksti tarjoaa paljon tietoa kustakin eläimestä, sen käyttäytymisestä ja metsästystekniikoista.

Karttapiirroksista selviävät kunkin lajin elinalueet, ja faktalaatikoista löytyvät jokaisen dinosauruksen mitat ja muut tiedot, joiden avulla eri lajeja on helppo verrata toisiinsa.

Teos tarjoaa nuorelle – ja miksei vähän vanhemmallekin – lukijalle huiman aikamatkan esihistoriallisten eläinten maailmaan.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 4/2011
Sivumäärä: 192 s.
Kirjastoluokka: L55.4

Kirjan laji

Muita tietokirjoja

Ammattina jalkapalloAtik Ismail

Atik Ismail on koonnut suomalaisten jalkapalloammattilaisten tarinoita ja peliuran vaiheita kiinnostavaksi historiikiksi haastattelemalla lähes kaikki suomalaisammattilaiset 1950-luvulta aina 2010-luvulle saakka.

Maailman merkillisimmät kummitustarinatMervi Koski

Mervi Koski on koonnut maailmalla liikkuvat tarinat yliluonnollisista tapahtumista ja henkien kohtaamisista kiehtovaksi kokoelmaksi kummitusjuttujen parhaita perinteitä kunnioittaen.