Kirja: Lady Gaga - tyyli-ikoni (Lizzy Goodman)

Kirja on loppuunmyyty.

Lady Gaga - tyyli-ikoni Lizzy Goodman

Tämä kirja osoittaa, miksi Lady Gaga on paljon enemmän kuin vain sanoittaja, säveltäjä ja poplaulaja. Hän on ilmiö, jonka ilmaantumista lavalle, punaiselle matolle tai lehtien aukeamille odotetaan henkeä pidättäen.

Kymmeniä miljoonia levyjä myynyt Lady Gaga on uransa alusta asti hätkähdyttänyt asuillaan, joita voi hyvällä syyllä kutsua pikemminkin performansseiksi kuin vaatteiksi.

Määrätietoisesti tähteyttään rakentanut popdiiva on tehnyt tyylistään tavaramerkin. Hänen inspiraationaan ovat olleet glam-rokkarit, kuten David Bowie ja Queen sekä 1980-luvun poplaulajat, kuten Madonna ja Michael Jackson.  Nyt hän on itse esikuva, joka innoittaa maailman muodinluojia.

Kirja kertoo miten Lady Gagan jäljittelemätön tyyli on syntynyt ja mitä mieltä tähti itse on muodista, tyylistä, seksikkyydestä, esiintymisestä tai huomion keskipisteenä olemisesta.

Teos sisältää yli 120 hienoa valokuvaa Lady Gagan mielikuvituksellisimmista luomuksista.

Jokaisen Lady Gaga –fanin toivekirja.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 5/2011
Sivumäärä: 144 s.
Kirjastoluokka: 78.891

Muuta: Suomennos Katri Tenhola

Kirjan laji

Lisää elämänkertoja ja muistelmia

Alois HitlerRoman Sandgruber

Itävaltalaisen talon ullakolta löydettiin muutama vuosi sitten nippu Hitlerin isän, Aloisin kirjoittamia kirjeitä. Yhdessä muun uuden lähdeaineiston kanssa nuo 31 kirjettä ovat pohjana historioitsija Roman Sandgruberin teokselle, joka muuttaa radikaalisti tähänastista käsitystä Hitlerin perheestä ja kasvatuksesta.

Kolmen rintaman miesHeikki Tiilikainen

Suomalaisen SS-miehen päiväkirjat ja kirjeet kertovat elämästä vaihtuvilla sotanäyttämöillä.

Jarkko AholaTomi Lindblom

Kirja kertoo, kuinka toijalalaisen työläisperheen poika päätyi euroviisujen loppukilpailun lavalle ja kuinka maankuulu Teräsbetoni-yhtye sai alkunsa. Mistä ovat syntyneet hänen monet menestyskappaleensa, ja millaisin miettein hän katsoo mennyttä ja tulevaa?

Obaman valkoisessa talossaBen Rhodes

Yhdysvaltain entisen presidentin lähimpiin ulkopoliittisiin neuvonantajiin kuuluneen Ben Rhodesin muistelmateos on ainutlaatuisen yksityiskohtainen ja elävä sisäpiirikuvaus Barack Obaman presidenttikaudesta.

Eero Heinäluoma Heikki Saari

Voimakastahtoisen miehen tie Suomen poliittisen kentän pelinrakentajaksi