Kirja: Diabeetikon keittiö (Louise Hamilton)

Kirja on loppuunmyyty.

Diabeetikon keittiö Louise Hamilton

Reseptejä terveempään elämään 

Diabetes-diagnoosi voi aluksi tuntua iskulta vasten kasvoja, mutta onneksi omaan hyvinvointiinsa voi vaikuttaa syömällä terveellisesti.
Kirjoittaja Louise Hamilton on koonnut parhaat arkireseptinsä kirjaksi. Siinä esiteltävät ruuat ovat vähärasvaisia ja kuitupitoisia sekä sisältävät runsaasti vitamiineja ja hitaita hiilihydraatteja. Reseptit ovat helppoja toteuttaa, ja ne kattavat kaikki päivän ateriat aamiaisesta päivälliseen.
Diabetekseen erikoistuneet tutkijat Mette Axelsen ja Hilda Brekke ovat kirjoittaneet kirjaan oivaltavan johdantoluvun diabeteksesta ja terveellisistä elämäntavoista. He ovat myös laskeneet reseptien ravintoarvot ja suosittelevat niitä diabeetikon ruokavalioon.

 

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 8/2009
Sivumäärä: 128 s
Kirjastoluokka: 59.34

Muuta: Kansi Kalevi Nurmela

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

Mahtava matchaJoanna Farrow Johdanto: Sinikka Piippo

Kirja selvittää mitä matcha on, mitkä ovat sen terveysvaikutukset ja miten sitä käytetään.

Jallu Jonna Pulkkinen

Jallu on osa maamme kulttuurihistoriaa, romanttisten reissumiesten ja rajujen rokkareiden juoma, jota nautitaan hyvässä seurassa, pilke silmäkulmassa. Mutta kuinka siitä tuli sellainen?

Juustokakkuja rakkaudella Christin Geweke

36 toinen toistaan herkullisempaa juustokakkureseptiä. Kirjan ohjeilla syntyvät sekä klassiset amerikkalaistyyliset keksipohjaiset tuorejuustokakut että keveämmät, rahkasta valmistettavat kakut.

Kodin uusi mehukirjaPetter Bergström

Kodin uusi mehukirja tuo kotitekoisten mehujen valmistuksen nykyaikaan. Tuttujen marjamehujen lisäksi kirja sisältää paljon juomareseptejä aivan uudenlaisiin aineksiin ja makuyhdistelmiin.

Lakritsi- ja salmiakkikeittokirjaCarol Wilson

Lakritsi- ja salmiakkifanien toivekirja opastaa, miten monella tavalla mustaa herkkua voi keittiössä käyttää: makeana, suolaisena, suklaan kera ja mausteena ruoanlaitossa ja leipomisessa.