Kirja: Maistuisiko yrttitee (Pirjo Suvilehto)

Kirja on loppuunmyyty.

Maistuisiko yrttitee Pirjo Suvilehto

Kupillinen yrttiteetä voi tehdä ihmeitä!
Yrteillä on yhtä pitkä historia kuin ihmiskunnalla. Ne ovat olleet korvaamaton apu ihmisten jokapäiväisessä elämässä: niitä on käytetty ravintona ja lääkkeinä, ja niillä on ollut suuri merkitys monissa myyteissä ja taikuudessa. Lisäksi yrtit ovat olleet oleellinen osa kauneudenhoitoa.
Kirja keskittyy yrttien lääkinnällisiin ja elimistöä ravitseviin ominaisuuksiin ennen kaikkea haudukkeena eli yrttiteen muodossa. Teoksessa esitellään yli viisikymmentä hyötykasvia ja annetaan vinkkejä niiden keräämiseen, kuivattamiseen ja terapeuttiseen käyttöön.
Kauniisti kuvitettu kirja johdattaa lukijan tutustumaan kukkien ja kasvien salattuihin voimiin ja ihastuttaviin tuoksu- ja makuelämyksiin. Kirjan asiantuntijana on toiminut luontaistuotealan pioneeri, kouluttaja Tapani Lahti.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 10/2009
Sivumäärä: n. 130 s
Kirjastoluokka: 68.27

Muuta: Kansi Antti Saikkonen

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

Heinäsirkka keittiössäFolke Dammann & Nadine Kuhlenkamp

Kokeileville kulinaristeille ja liharuokaa karttaville, ympäristötietoisille kuluttajille hyönteisistä on muodostumassa suorastaan trendiruokaa.Kirja opastaa hyönteisten käyttöön keittiössä ja tarjoaa runsaasti reseptejä.

Jallu Jonna Pulkkinen

Jallu on osa maamme kulttuurihistoriaa, romanttisten reissumiesten ja rajujen rokkareiden juoma, jota nautitaan hyvässä seurassa, pilke silmäkulmassa. Mutta kuinka siitä tuli sellainen?

Lakritsi- ja salmiakkikeittokirjaCarol Wilson

Lakritsi- ja salmiakkifanien toivekirja opastaa, miten monella tavalla mustaa herkkua voi keittiössä käyttää: makeana, suolaisena, suklaan kera ja mausteena ruoanlaitossa ja leipomisessa.

Mahtava matchaJoanna Farrow Johdanto: Sinikka Piippo

Kirja selvittää mitä matcha on, mitkä ovat sen terveysvaikutukset ja miten sitä käytetään.

Keittiöpuutarhurin käsikirjaAgneta Ullenius

Kasvata itse omat vihanneksesi