Kirja: Sika vai Sokrates (Torsti Lehtinen)

Kirja on loppuunmyyty.

Sika vai Sokrates Torsti Lehtinen

Torsti Lehtisen oivaltavat tekstit ulottuvat kirjaimellisesti maasta taivaaseen. Taitava tarinaniskijä kuljettaa lukijan mukanaan afrikkalaisista voodoo-juhlista kalliolaisen karaokeravintolan kautta kreikkalaisiin luostareihin, ja matkalla pohditaan elämän arvoituksellista olemusta.
Kirjan aiheet venyvät hyvästä johtajuudesta ihmisen elämänjanoon sekä kielen ja todellisuuden suhteeseen. Lehtinen pitää lukijan tiukasti otteessaan virtuoosimaisella sanankäytöllään, joka yllättää myös hyytävällä itseironialla. Tämän ajattelijan väkevät tekstit eivät jätä ketään kylmäksi.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 6/2009
Sivumäärä: n. 180 s
Kirjastoluokka: 04

Muuta: Kansi Rami Saaristo

Kirjan laji

Muita kaunokirjoja

TuhkimotytötCarin Gerhardsen

Hammarbyn poliisilla on selvitettävänään kaksi henkirikosta. Kadunvarren hiekoitussepelilaatikosta on löytynyt naisen ruumis ja Viking Linen laivalla on murhattu teinityttö. Carin Gerhardsenin suositun Hammarby-sarjan toinen osa.

Kaukopartio virittää ansan Markku Hattula

Miten käy Kaartimon miehineen, kun koko Suomi seisoo kuilun reunalla? Mikä on suomalaisen partiomiehen rohkeuden ja sitkeyden hinta? Kaukopartiotoimintaa kuvaavan kirjasarjan kolmas osa.

Älä puhu kuolleistaChristina Wahldén

Darwin-sarjan aloitusosassa ruotsalaisopiskelija kohtaa Australian pimeän puolen.

Kaukopartion kujanjuoksuMarkku Hattula

Hattulan uuden, kaukopartiotoimintaa kuvaavan sotaromaanisarjan ensimmäinen osa

Täydelliset vieraatEmma Rous

Uusi tiheäjuoninen mysteeri menestysromaanin Au pair kirjoittajalta. Mestarillisen juonenkuljetuksen keskiössä on salaisuuksia kätkevä vanha kartano, valheiden verkkoon kiedottu orpotyttö ja nuori nainen, joka joutuu keskelle pahaenteistä peliä.