Kirja: Vihreä apteekki - Valmista itse luonnon oman lääkkeet (Marie-Louise Eklöf)

Kirja on loppuunmyyty.

Vihreä apteekki - Valmista itse luonnon oman lääkkeet Marie-Louise Eklöf ja Maj-Britt Rehnström

Yrttejä on aina käytetty lääkekasveina. Tämän kirjan avulla saa paljon tietoa siitä, kuinka erilaisia vaivoja voi hoitaa yrttien avulla. Kirja esittelee 40 yleisintä luonnonvaraista lääkekasvia ja kertoo, miten ne toimivat.

Kirjassa on runsaasti tietoa myös kasveista, joita voi itse viljellä. Siinä kerrotaan, kuinka kerätä sato, kuivata, valmistaa ja käyttää lääkeyrttejä moniin vaivoihin, kuten akneen ja silmäsairauksiin mutta myös erilaisiin nautinnon hetkiin, kuten teehen, öljyhoitoihin ja kylpyihin. Lääkekasvien vaikuttavat kemialliset yhdisteet esitellään perusteellisesti, sillä kirjan tieto ja lääkintävinkit eivät perustu uskomuksiin vaan vankkaan tutkimukseen. Selkeä hakemisto, piirroskuvitus ja symbolit auttavat löytämään oikean lääkekasvin vaikuttavine aineineen juuri niihin ongelmiin, jotka aiheuttavat vaivaa ja harmeja.

Upea nelivärikuvitus ja käytännölliset ohjeet.

LOPPUUNMYYTY

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 8/2008
Sivumäärä: n. 240 s.
Kirjastoluokka: 59.3

Muuta: Suomennos Minna Penttinen, kansi Kalevi Nurmela

Kirjan laji

Muita terveys- ja kauneuskirjoja

Superjuice Me! Jason Vale

Superjuice Me on mehuguruna tunnetuksi tulleen Valen tähän mennessä tehokkain terveyskuuri. Sen tarkoituksena on puhdistaa elimistö kuukaudessa ja päästä eroon fyysisistä vaivoista.

Vatsan viisaus ja suoliston salatDavid Jonsson

Uusin tutkimustieto vatsan ja suoliston merkityksestä koko elimistön terveydelle koottuna helppotajuiseksi opaskirjaksi, joka jokaisen tulisi lukea.

Fiftaa itsesi kuntoonNina Sarell

50:50-menetelmän kehittäjä, sairaanhoitaja, painonhallinnan asiantuntija Nina Sarell tarjoaa uudessa kirjassaan täsmäreseptejä painonhallintapulmiin.

Tunne syöminenJonna Heinonen

Ravitsemusterapeutti Jonna Heinonen selvittää kirjassaan, miten monitahoinen asia syöminen on ja miten syömistä on mahdollista oppia tuntemaan sekä hallitsemaan.

Puhdasta ravintoa Sinikka Piippo

Mihin superruokina pidettävien kasvien teho perustuu? Korvaamaton käytännön opas kaikille terveellisestä ravinnosta kiinnostuneille.