Kirja: Amy Winehouse - Popdiivan blues (Chas Newkey-Burden)

Kirja on loppuunmyyty.

Amy Winehouse - Popdiivan blues Chas Newkey-Burden

Amy Winehouse (s. 1983) on yksi tämän hetken kuumimmista popartisteista.Helmikuussa 2008 hän pokkasi ensimmäisenä brittiläisenä naisartistina huikeat viisi grammya yhdessä illassa. Hänen läpimurtohittinsä oli vuonna 2006 julkaistu Rehab, joka oli lohkaistu albumilta Back to black. Levyä on myyty jo yli 5 miljoonaa kappaletta, ja Suomessa se oli vuoden 2007 myydyin ulkomainen levy yli 25 000 kappaleella. Musiikillisesti Winehouse taitaa niin jazzin, popin, soulin kuin rockin, mikä on tuonut runsain määrin faneja.  Amy on pystytellyt tiivisti otsikoissa myös värikkään yksityiselämänsä vuoksi.Hän on myöntänyt julkisesti käyttäneensä useita huumausaineita sekä sairastaneensa aiemmin anoreksiaa ja bulimiaa. Henkilökuvassa seurataan Winehousen yksityiselämää ja uraa lapsuudesta tämän päivän supertähteyteen. Kymmenenvuotiaana Winehouse perusti ensimmäisen yhtyeensä, ja kuudentoista ikäisenä hän lauloi jo ammatikseen. 

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 9/2008
Sivumäärä: 250 s. + 16-sivuinen kuvaliite
Kirjastoluokka: 99.1

Muuta: Suomennon Taina Wallin, kansi Kalevi Nurmela

Kirjan laji

Lisää elämänkertoja ja muistelmia

GucciPatricia Gucci

Vangitseva perhedraama ja ainutlaatuinen kurkistus maailmankuulun muotitalon kulissien taa

Simon EloSimon Elo & Juha-Pekka Tikka

Yllättävä ja hurja kuvaus Suomen politiikan ytimestä 2010-luvulla. Lukija saa elää mukana perussuomalaisten hajaannuksen todelliset syyt, kansanedustajien toilailut ja Eduskuntatalon salat.

Nuoruuden neljäs näytösPanu Rajala

Mies miettii oman elämänsä kääntöpaalulla suhdetta ikään, elämään, haikeaan ja väistämättä häipyvään nuoruuteen.

Kovaa peliäTheo Fleury

Päihdehuuruihin kadonnut jääkiekkoura

AlppipolkuL. M. Montgomery – Sisko Ylimartimo

Alppipolku on L. M. Montgomeryn oma kertomus matkastaan maailmankuuluksi kirjailijaksi ensimmäisen kerran suomeksi. Kirja sisältää myös päivitetyn version Sisko Ylimartimon teoksesta Anna ja muut ystävämme.