Kirja: Kaswu™ - Opettaminen on myymistä, myyminen opettamista (Mikko Ojanen)

Kirja on loppuunmyyty.

Kaswu™ - Opettaminen on myymistä, myyminen opettamista Mikko Ojanen

Kehitä - Avarra - Sovella - Warmista -Uudista.

Työyhteisökouluttaja Mikko Ojanen on kehittänyt uudenlaisen apuvälineen ihmisille, jotka haluavat päästä yhteiseen ja ymmärrettyyn päämäärään. Kirjan keskeinen oivallus on, että opettaminen on eräänlaista myymistä ja vastaavasti myyminen eräänlaista opettamista. Kun oppimisen edellytykset täyttyvät, päästään yhteiseen päämäärään. Kaswu-työkalu perustuu viiteen helposti sisäistettävään avainsanaan ja niiden käyttöön.

Teos on selkeä, tavoitteellinen ja käytännöllinen opas ihmissuhteisiin työssä, esimiehenä, asiakaspalvelussa ja myyntityössä. Mikko Ojasen Kaswu™ on herättänyt suurta kiinnostusta alan piireissä. Siitä on tehty kevään 2008 aikana useita lehti- ja radiojuttuja.

LOPPUUNMYYTY

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 6/2008
Sivumäärä: n. 160 s.
Kirjastoluokka: 69.34

Muuta: Kansi Kalevi Nurmela

Kirjan laji

Muita tietokirjoja

PysäkkiaikakirjatJuha-Pekka Inkinen

Juha-Pekka Inkinen alkoi vuonna 1986 tallentaa kamerallaan helsinkiläisiä bussipysäkkejä ja niillä odottelevia ihmisiä. Kuvista koostui visuaalinen aikamatka, joka on arkisuudessaan suorastaan absurdin hauska.

Rahaeliitin salainen maailmaJake Bernstein

Kahteen kertaan Pulitzer-palkittu taloustoimittaja Jake Bernstein seuraa suuren rahan liikkeitä sinne, mihin verottajalla tai rikostutkijoilla ei ole pääsyä.

Uuden ajan atlasAlastair Bonnett

Aivan uudenlainen kartasto, joka havainnollistaa yhteiseen maailmaamme vaikuttavia ilmiöitä ennennäkemättömällä tavalla.

Myötätuntoinen valmennusPekka Hämäläinen

Kirja vie myötätuntoisen ja kannustavan valmentamisen ytimeen. Asiantuntijoina suomalaiset huippuvalmentajat.