Kirja: Kaswu™ - Opettaminen on myymistä, myyminen opettamista (Mikko Ojanen)

Kirja on loppuunmyyty.

Kaswu™ - Opettaminen on myymistä, myyminen opettamista Mikko Ojanen

Kehitä - Avarra - Sovella - Warmista -Uudista.

Työyhteisökouluttaja Mikko Ojanen on kehittänyt uudenlaisen apuvälineen ihmisille, jotka haluavat päästä yhteiseen ja ymmärrettyyn päämäärään. Kirjan keskeinen oivallus on, että opettaminen on eräänlaista myymistä ja vastaavasti myyminen eräänlaista opettamista. Kun oppimisen edellytykset täyttyvät, päästään yhteiseen päämäärään. Kaswu-työkalu perustuu viiteen helposti sisäistettävään avainsanaan ja niiden käyttöön.

Teos on selkeä, tavoitteellinen ja käytännöllinen opas ihmissuhteisiin työssä, esimiehenä, asiakaspalvelussa ja myyntityössä. Mikko Ojasen Kaswu™ on herättänyt suurta kiinnostusta alan piireissä. Siitä on tehty kevään 2008 aikana useita lehti- ja radiojuttuja.

LOPPUUNMYYTY

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 6/2008
Sivumäärä: n. 160 s.
Kirjastoluokka: 69.34

Muuta: Kansi Kalevi Nurmela

Kirjan laji

Muita tietokirjoja

Pitääkö pankkiirit pelastaa?Thomas Piketty

Teräviä puheenvuoroja länsimaiden talousromahduksesta ja sen jälkiseurauksista yhdeltä tämän ajan kuumimmista taloustieteilijöistä.

Mika Waltarin HelsinkiJuha Järvelä

Kirja koostuu Waltarin elämään ja teoksiin liittyvien paikkojen kuvauksista, jotka on järjestetty niin, että lukija voi teosta seuraten kulkea Waltarin Helsingissä. Runsaasti kuvitetussa kirjassa on myös eri alueiden kartat, joiden avulla kirjassa kuvaillut paikat on helppo löytää.

Kossu Jonna Pulkkinen

Koskenkorvalla on vahva imago ja siihen liittyy paljon tapoja ja perinteitä. Kossu – Koskenkorvan ja suomalaisen vodkan historia on perinpohjainen kirja kirkkaan alkoholin valmistuksesta maassamme.

Maailman onnellisin kansaEsko Seppänen

Esko Seppäsen pääteos on välttämätöntä luettavaa talouspolitiikasta kiinnostuneelle puoluekannasta riippumatta

Merkittävimmät suomalaiset keksinnötTarja Tuulikki Laaksonen

Kiehtovat tarinat suomalaisten innovaatioiden takaa