Kirja: Eroajan ABC (Pentti Avomaa)

Kirja on loppuunmyyty.

Eroajan ABC Pentti Avomaa

Lähes puolet avioliitoista Suomessa päättyy eroon. Eroprosessi ei kuitenkaan pääty maistraatin päätökseen, sillä toipuminen ja elämän järjestäminen uusiksi vievät aikaa. Kirja esittelee tuoretta tietoa avioeron juridisesta ja taloudellisesta puolesta ja neuvoo oikeusprosessin kiemuroissa: avioehto, omaisuuden ositus, huoltajuuskiistat, huostaanotto, lähestymiskielto ym. kuvataan vaikutuksineen selkeästi ja ytimekkäästi.Yllättäviä mutkia matkaan saattavat tuoda myös ero ulkomaalaisesta, omaisuuden piilottelu ja perinnönjako, elatusavun laiminlyönti ja uusperhe.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 8/2008
Sivumäärä: n. 200 s.
Kirjastoluokka: 33.31

Muuta: Kansi Satu Kontinen

Kirjan laji

Muita tietokirjoja

Mika Waltarin HelsinkiJuha Järvelä

Kirja koostuu Waltarin elämään ja teoksiin liittyvien paikkojen kuvauksista, jotka on järjestetty niin, että lukija voi teosta seuraten kulkea Waltarin Helsingissä. Runsaasti kuvitetussa kirjassa on myös eri alueiden kartat, joiden avulla kirjassa kuvaillut paikat on helppo löytää.

Löydä oma tyylisiKikka Seppä

Odotettu pukeutumisopas näyttää havainnollisesti, kuinka jokaisesta voi kehittyä loistava pukeutuja ja rohkea tyylitaituri.

Uuden ajan atlasAlastair Bonnett

Aivan uudenlainen kartasto, joka havainnollistaa yhteiseen maailmaamme vaikuttavia ilmiöitä ennennäkemättömällä tavalla.

Olympialaisten merkillinen historia 1896–2016Luciano Wernicke

Ainutlaatuinen tietopaketti kesäolympialaisten erikoisista tapahtumista ja kulissien takana tapahtuneesta historiasta.