Kirja: Rakasta rohkeasti - Uskalla lähteä, uskalla jäädä (Heidi Valasti)

Kirja on loppuunmyyty.

Rakasta rohkeasti - Uskalla lähteä, uskalla jäädä Heidi Valasti

Hyvä parisuhde perustuu kahden ihmisen aitoon ja pelottomaan kohtaamiseen tässä ja nyt. Kohtaamiselle on kuitenkin monenlaisia esteitä. Kun aikuisen parisuhdetta värittävät lapsena sisäistetyt suojautumismallit, hän tulee sulkeneeksi niin itsensä kuin kumppaninsa rakkauden ulkopuolelle. Tästä seuraa tyytymättömyyttä ja katkeruutta, kun kumppani ei tee minua onnelliseksi. Toimiva parisuhde edellyttää rohkeaa riskinottoa elää elämäänsä omana itsenään, tietoisena menneisyydestään, mutta siihen juuttumatta. Rakkaudelle voi siis avautua valitsemalla joko nykyisen kumppanin uudelleen tai jotain muuta, joka on itselle tänä päivänä todempaa.

Kirjan esimerkkitapaukset pohjautuvat sekä asiakastyöhön terapiavastaanotolla että seksologin palstan lukijapalstaan.

LOPPUUNMYYTY

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 10/2008
Sivumäärä: n. 180 s.
Kirjastoluokka: 14.8

Muuta: Kansi Satu Sievilä

Kirjan laji

Muita elämäntaitokirjoja

Jännittääkö? Pelko hallintaanKari Aavasto - Pia Kaulio - Sirpa Syrjälä

Kirjassa analysoidaan jännittämisen syntymekanismeja ja annetaan konkreettisia valmiuksia hallita oireita omatoimisesti.

HuijarisyndroomaTiina Ekman

Ekmanin teos on perusteellinen ja havainnollinen tietokirja huijarisyndroomasta. Se kertoo, mistä tässä yleisessä ahdistusoireilun muodossa on kysymys, ja tarjoaa keinoja saada se hallintaan.

Sydänmagneetin 10 uutta salaisuuttaRuediger Schache

Odotettua jatkoa Ruediger Schachen maailmanmenestysteokselle Sydänmagneetti.

Koukuttavat suhteetSusanna Ruuhilahti

Miksi huonosta ihmissuhteesta on joskus niin vaikea päästä irti? Susanna Ruuhilahti selvittää, millaiset asiat pitävät ihmistä kiinni vaikeassa suhteessa ja millaista apua koukuttavassa suhteessa oleva tarvitsee irtautumiseen.

Työpaikan kusipäätRobert I. Sutton

Välttämätön opas jokaiselle, joka on joutunut elämässään tekemisiin epämiellyttävän ja huonosti käyttäytyvän tyypin – sanalla sanoen kusipään – kanssa.