Kirja: Suljettu ovi (Marja Toivio)

Kirja on loppuunmyyty.

Suljettu ovi Marja Toivio

Mari Toikko on 35-vuotias tosi-tv-toimittaja, jota työ ja elämän pinnallisuus ahdistavat. Eräällä työmatkalla hän tapaa naimisissa olevan Mikon ja tuntee vihdoinkin löytäneensä jotain aitoa. Heidän välilleen syttyy kiihkeä rakkaussuhde. Mari kiinnostuu Mikon elämästä, ennen kaikkea tämän psyykkisesti sairaasta sisaresta Merjasta, ja alkaa suunnitella tosielämään perustuvaa, mutta osin fiktiivistä kirjaa perheen ongelmista. Faktan ja fiktion yhdistäminen osoittautuu yllättävän vaikeaksi ja herättää monia kysymyksiä: Mikä oikeus meillä on puuttua toisen elämään? Saako toisen yksityiselämän tuoda julkisuuteen? Mikä on kirjailijan vapaus? Onko kaikki nykyään kaupan, yksityisyyskin? Kirjaa kirjoittaessaan Mari joutuu kohtaamaan myös menneisyytensä, oman elämänsä toden ja valheen. Yllättävällä tavalla myös Marin ja Merjan elämät alkavat kietoutua yhteen.

Katso myös Marja Toivion kotisivut.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 1/2008
Sivumäärä: n. 220 s.
Kirjastoluokka: 84.2

Muuta: Kansi Rami Saaristo

Kirjan laji

Muita kaunokirjoja

Kaukopartio virittää ansan Markku Hattula

Miten käy Kaartimon miehineen, kun koko Suomi seisoo kuilun reunalla? Mikä on suomalaisen partiomiehen rohkeuden ja sitkeyden hinta? Kaukopartiotoimintaa kuvaavan kirjasarjan kolmas osa.

Demi-SecMax Manner

Komisario Anna Mäen tutkimuksia. Piinaava kujanjuoksu Turun, Luxemburgin ja Nizzan alamaailmassa.

GeigerGustaf Skördeman

Huikea vakoilutrilleri Varustamo- ja Murha Sandhamissa -sarjojen käsikirjoittajalta. Agneta Broman on juuri hyvästellyt kylässä olleet lapsenlapset, kun lankapuhelin soi. Kuulokkeesta kuuluu vain yksi sana: Geiger. Tätä soittoa Agneta on pelännyt vuosikymmeniä. Hän tietää, mitä se merkitsee......

13. huoneMax Manner

Koukuttava trilleri petturuudesta ja peitellystä totuudesta

Kuolema vaanii verkossaPeter James

Rikosylikomisario Roy Grace selvittää tapausta, jossa vastassa on julman nerokkaiden internethuijausten toteuttaja, joka murhaa jokaisen, joka yrittää paljastaa hänet.