Kirja: Suljettu ovi (Marja Toivio)

Kirja on loppuunmyyty.

Suljettu ovi Marja Toivio

Mari Toikko on 35-vuotias tosi-tv-toimittaja, jota työ ja elämän pinnallisuus ahdistavat. Eräällä työmatkalla hän tapaa naimisissa olevan Mikon ja tuntee vihdoinkin löytäneensä jotain aitoa. Heidän välilleen syttyy kiihkeä rakkaussuhde. Mari kiinnostuu Mikon elämästä, ennen kaikkea tämän psyykkisesti sairaasta sisaresta Merjasta, ja alkaa suunnitella tosielämään perustuvaa, mutta osin fiktiivistä kirjaa perheen ongelmista. Faktan ja fiktion yhdistäminen osoittautuu yllättävän vaikeaksi ja herättää monia kysymyksiä: Mikä oikeus meillä on puuttua toisen elämään? Saako toisen yksityiselämän tuoda julkisuuteen? Mikä on kirjailijan vapaus? Onko kaikki nykyään kaupan, yksityisyyskin? Kirjaa kirjoittaessaan Mari joutuu kohtaamaan myös menneisyytensä, oman elämänsä toden ja valheen. Yllättävällä tavalla myös Marin ja Merjan elämät alkavat kietoutua yhteen.

Katso myös Marja Toivion kotisivut.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 1/2008
Sivumäärä: n. 220 s.
Kirjastoluokka: 84.2

Muuta: Kansi Rami Saaristo

Kirjan laji

Muita kaunokirjoja

Kukkia BirgitalleSiina Tiuraniemi

Riemastuttava romaani sukupolvikuilusta, joka silloittuu yllättävällä tavalla. Kummat ovatkaan kurittomampia, nuoret vai vanhukset?

SapelikissaJukka Niskanen

Alkuvoimainen rikosromaani

72 hMax Manner

Hätkähdyttävä toimintatrilleri ajankohtaisesta aiheesta. Annika Malm -trilogian toinen osa etenee lähes tunti tunnilta kohti todellista infernoa.

VerihäätPierre Lemaitre

Piinaavan jännittävä psykologinen trilleri asioista, joita ei kykene muistamaan ja menneisyyden näyistä, joita ei voi unohtaa.

LacrimosaRiku Rujo

Riku Rujon esikoisromaani on raju, eroottinen kertomus päihteidenkäytöstä, rakkaudesta ja vapaudenkaipuusta.