Kirja: Terveeksi kotikonstein – Hyvinvointia luonnosta perinteisin ja uusin menetelmin  (Marguerite Walfridson)

Kirja on loppuunmyyty.

Terveeksi kotikonstein – Hyvinvointia luonnosta perinteisin ja uusin menetelmin Marguerite Walfridson

Kansanparantajien ja luontaislääketieteen hyväksi havaittu tieto yhdistyy teoksessa nykyaikaiseen lääketieteeseen hauskalla ja mielenkiintoisella tavalla. Vähäinenkin tieto omasta ruumiista ja sen tarpeista lisää hyvinvointia. Tieto yrteistä ja lääkekasveista on sekä vanhan että modernin lääketieteen avain. Kirjoittajan kauniit piirrokset rikastuttavat teosta. Kasvit, luonto, musiikki, sauna, liikunta, tuoksut, hyvä ruoka, juoma ja vitamiinit luovat perustan hyvälle terveydelle tässä uutta ja vanhaa tietoa yhdistävässä itsehoito-oppaassa.

LOPPUUNMYYTY

 

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 10/2007
Sivumäärä: n. 150 s.
Kirjastoluokka: 59.4

Muuta: Suomennos Minna Penttinen – Kansi Mona Rönningen – Kuvitus Marguerite Walfridson

Kirjan laji

Muita terveys- ja kauneuskirjoja

Elinvoimaa mausteistaSinikka Piippo

Mausteissa piilee todellinen terveyden aarreaitta

VillivihanneksetSinikka Piippo

Piippo kertoo kirjassaan villivihannesten sisältämistä aineosista,niiden vaikutuksesta terveyteemme sekä kasvien keruusta, säilönnästä, käyttö- ja valmistustavoista ja lääkkeellisistä vaikutuksista.

Puhdasta ravintoa Sinikka Piippo

Mihin superruokina pidettävien kasvien teho perustuu? Korvaamaton käytännön opas kaikille terveellisestä ravinnosta kiinnostuneille.

Kauppatavarana terveysJuhani Knuuti

Miten erottaa oikea terveystieto huuhaasta, toimivat neuvot virheellisistä väittämistä? Lääketieteen tohtori, professori Juhani Knuuti opastaa kirjassaan ymmärtämään ja tulkitsemaan ympärillämme vellovia, usein varsin ristiriitaisia terveysväittämiä.

Tunteva sydänNikki Stamp

Teos tarjoaa uusimman tutkimustiedon kaikesta siitä, mikä sydämeemme vaikuttaa. Nykytutkimusten tulokset ovat paikoin hämmästyttäviä.