Kirja: Terveeksi kotikonstein – Hyvinvointia luonnosta perinteisin ja uusin menetelmin  (Marguerite Walfridson)

Kirja on loppuunmyyty.

Terveeksi kotikonstein – Hyvinvointia luonnosta perinteisin ja uusin menetelmin Marguerite Walfridson

Kansanparantajien ja luontaislääketieteen hyväksi havaittu tieto yhdistyy teoksessa nykyaikaiseen lääketieteeseen hauskalla ja mielenkiintoisella tavalla. Vähäinenkin tieto omasta ruumiista ja sen tarpeista lisää hyvinvointia. Tieto yrteistä ja lääkekasveista on sekä vanhan että modernin lääketieteen avain. Kirjoittajan kauniit piirrokset rikastuttavat teosta. Kasvit, luonto, musiikki, sauna, liikunta, tuoksut, hyvä ruoka, juoma ja vitamiinit luovat perustan hyvälle terveydelle tässä uutta ja vanhaa tietoa yhdistävässä itsehoito-oppaassa.

LOPPUUNMYYTY

 

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 10/2007
Sivumäärä: n. 150 s.
Kirjastoluokka: 59.4

Muuta: Suomennos Minna Penttinen – Kansi Mona Rönningen – Kuvitus Marguerite Walfridson

Kirjan laji

Muita terveys- ja kauneuskirjoja

Superjuice Me! Jason Vale

Superjuice Me on mehuguruna tunnetuksi tulleen Valen tähän mennessä tehokkain terveyskuuri. Sen tarkoituksena on puhdistaa elimistö kuukaudessa ja päästä eroon fyysisistä vaivoista.

Vatsan viisaus ja suoliston salatDavid Jonsson

Uusin tutkimustieto vatsan ja suoliston merkityksestä koko elimistön terveydelle koottuna helppotajuiseksi opaskirjaksi, joka jokaisen tulisi lukea.

222 keinoa saada unen päästä kiinniKim Jones

Kim Jonesin kirja on oiva apu ajoittaisista tai säännöllisistä nukahtamis- ja univaikeuksista kärsiville. Se tarjoaa peräti 222 tieteellisesti testattua menetelmää, jotka auttavat saamaan unen päästä kiinni ja nukkumaan hyvin.

Ymmärrä ihoasiJohanna Gillbro

Ensimmäinen kokonaisvaltainen ihonhoito-opas, joka auttaa ymmärtämään ihon rakennetta ja toimintaa, murtaa monia ihonhoitoon ja kosmetiikkaan liittyviä myyttejä sekä opastaa tulkitsemaan kosmetiikan tuoteselosteita ja valitsemaan omalle iholle oikeat tuotteet.

Kun synnytys pelottaaHanna Rouhe - Terhi Saisto - Riikka Toivanen - Maiju Tokola

Synnytyspelon hoitoon perehtyneiden lääkärien ja psykologien neuvot synnytykseen valmistautuvalle