Kirja: Susinainen (Pirkko Arstila)

Kirja on loppuunmyyty.

Susinainen Pirkko Arstila

Susinainen on tarina Reetasta, kauniista ja itsenäisestä mahtinaisesta, joka pärjää raakojen miesten, maahisten, staalojen ja samaanien maailmassa. Lapsuudessa koettu väkivalta ajaa hänet koston ja vihan kierteeseen, jossa velhot, sudet ja erämaan salaiset voimat tulevat hänen avukseen. Mitkään keinot eivät riitä, kun hän haluaa omakseen miehen, jota hän rakastaa ja himoitsee. Mutta mies, tietäjä Akmeeli, on yhtä vahva kuin Reeta. Taistelu on vääjäämätön, ja se uhkaa koko Maailmanreunaa. Voiko rakkaus voittaa koston kierteen?

Arstila kutsuu lukijan ihmismielen syövereihin, hyvän ja pahan ikuiseen mittelöön. Rehevä ja värikäs kieli tempaa muinaistarujen maailmaan. Karun luonnon ja kesyttömän erämaan kauneus vangitsevat. Tarina Reetasta, ikinaisesta, koskettaa ja lumoaa.

LOPPUUNMYYTY

 

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 2/2007
Sivumäärä: 362 s.
Kirjastoluokka: 84.2

Kirjan laji

Muita kaunokirjoja

Naisen vaistoHannaleena Viima

Dekkari bisneksen ja politiikan armottomasta maailmasta

Aekusen naesen iholla - Savolaeseen tappaanMerja Toppi

Naisen tuntoja hersyvällä savon murteella

Kuolema merkitsee omansa Peter James

Nick Walton saa tyttöystävältään Loganilta puhelun, joka jättää hänet avuttoman kauhun valtaan. Hätääntynyt Logan ehtii kertoa ajaneensa juuri parkkihalliin, jossa hiippailee oudosti käyttäytyvä mies. Sitten kuuluu vain kirkaisu, ja puhelu katkeaa...

Kirkkautta elämäsi päiviinTytti Issakainen

Tytti Issakaisen lämminhenkinen kirja armosta, armollisuudesta ja kiitollisuudesta.