Kirja on loppuunmyyty.

Suvannon salpa Kimmo Sorko

"Talvisodan Taipaleen puolustuslohkon taisteluista kertovia teoksia kirjoittaessani tutustuin sotapäiväkirjoihin ja muihin sota-asiakirjoihin, jotka ajoittain tai ohimennen mainitsivat Taipaleen lohkon länsipuolella olleen Sakkolan puolustuslohkon tapahtumista. Sakkolan seutu vaikutti Tapaleeseen verrattuna melkeinpä rauhalliselta..."

Kimmo Sorko on tehnyt perusteellista ja tarkkaa työtä kootessaan kirjan aineistoa. Useilla matkoillaan hän on lisäksi täydentänyt ottamillaan uusilla kuvilla sotatapahtumien maisemia. Kirjassa on ennen julkaisemattomia kuvia ja karttoja.

Suvannon salpa sisältää seikkaperäistä tietoa Wartiovaaran rykmentistä (JR 29/20) ja Merenheimon patteristosta (III/KTR 10/7).

LOPPUUNMYYTY

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 7/2004
Sivumäärä: 352 s,
Kirjastoluokka: 92.73

Kirjan laji

Muita historiakirjoja

Pietari 1917 Helen Rappaport

Harvinaisiin arkistolähteisiin perustuva teos tarjoaa aiemmin tuntemattoman näkökulman vuoden 1917 vallankumouksen tapahtumiin sellaisina, kuin ne etenivät päivä päivältä ja viikko viikolta. Kertojina ovat Venäjällä asuneet ulkomaalaiset.

Churchillin kolmas maailmansotaJonathan Walker

Kun pääministeri Winston Churchill 8.4.1945 ilmoitti radiopuheessaan Saksaa vastaan käydyn sodan viimein loppuneen, hänellä oli mielessään jo suunnitelma, joka toteutuessaan olisi merkinnyt uuden sodan aloittamista.

Kuin veljet keskenäänAntti Kujala

Uusinta tietoa Neuvostoliiton ja Itä-Euroopan sodanjälkeisestä historiasta. Kirja antaa perspektiiviä nykyiseen hyytävään tilanteeseen, jossa Venäjä on muuttumassa Neuvostoliiton kaltaiseksi ja rautaesirippu on uudelleen laskeutunut Euroopan ylle.

Pahan palveluksessaPaul Roland

Teos kuvaa naisten osaa natsi-Saksan koneistossa ja niitä, jotka halukkaasti asettuivat sen palvelukseen.

Helsinki 1914-1918 Samu Nyström

Maailmansodan ja Suomen sisällissodan tapahtumat helsinkiläisen kaupunkiyhteisön silmin. Keskipisteessä ovat kriisiajan helsinkiläiset ja heidän jokapäiväinen elämänsä.