Kirja: Urheilutieto 2005 (Markku Siukonen)

Kirja on loppuunmyyty.

Urheilutieto 2005 Markku Siukonen

Urheilun vuosikirja on jo neljännesvuosisadan ajan kuulunut urheiluväen vakiolukemistoon. Kirjaan on koottu urheiluvuoden 2004 tärkeimmät tapahtumat. Suomen ja kansainvälisen urheilun huippuhetket on koottu yksiin kansiin sanoin, kuvin, tuloksin ja tilastoin. Mukana ovat Ateenan olympiakisat ja paralympialaiset, jääkiekon MM-turnaus ja maailmancup, jalkapallon EM-kisat, talviurheilulajien maailmancupit sekä formula- ja rallikausi 2004.

Napakasta tietopaketista löytyvät maailman ja Suomen parhaat urheilijat 2004 sekä tulokset taulukot ja tilastot yli 80 urheilumuodosta.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 3/2005
Sivumäärä: 384 s.
Kirjastoluokka: 79.1

Kirjan laji

Lisää urheilukirjoja

Niki LaudaMaurice Hamilton

Formulalegenda Niki Laudan uskomattoman elämäntarinan kertoo hänet yli 40 vuotta tuntenut Maurice Hamilton. Ääneen pääsevät myös Niki Laudan perheenjäsenet, ystävät, kilpakumppanit ja työtoverit, joiden kertomukset ja anekdootit valottavat elävästi erikoislaatuista ja vaikuttavaa persoonaa.

Suomalainen joogakirjaHeli Harjunpää – Ulla-Maija Rönkä

Kaikkia joogan harrastajia ja joogan opiskelijoita palveleva opaskirja, jossa joogan perusteet ja harjoitukset avataan suomalaisin termein ja suomalaisesta näkökulmasta.

Jalkapallon seuravaakunatLeonard Jägerskiöld Nilsson ja Petri Lahti

Kirjassa käydään läpi tunnettujen seurojen logojen kehitysvaiheet. Mukana myös legendaarisimmat suomalaisseurat.

Soccernomics Simon Kuper – Stefan Szymanski

Jalkapallomaailmaa monipuolisesti tilastollisesta näkökulmasta lähestyvä Soccernomics on ollut etulinjassa kaatamassa perusteettomia uskomuksia ja johtamassa tutkimuspohjaiseen tietoon perustuvaa jalkapallovallankumousta.

Polkupyörällä Ukrainan halki Istanbuliin Matti Rämö

Matti Rämön seitsemäs matkakirja kuljettaa Baltian metsiin, Valko-Venäjän halki Ukrainaan, Mustanmeren poikki Georgiaan ja viimein vuoriston kautta Istanbuliin.