Kirja: Kaikki rakkaudesta ja seksistä – Eroottisten sitaattien sanakirja (Gerd De Ley)

Kirja on loppuunmyyty.

Kaikki rakkaudesta ja seksistä – Eroottisten sitaattien sanakirja Gerd De Ley

Kirja sisältää noin 500 hauskaa ja vakavaa mietelmää erotiikasta ympäri maailmaa.
Lausahduksista löytyy huumoria, viisauksia, elämänohjeita, kysymyksiä ja vastauksia. Niitä ovat antaneet mm. Paul Newman, Marilyn Monroe, Katharine Heburn, Sandra Bullock, Kurt Vonnegut, Kim Basinger ja Robin Williams. Kirjassa puhutaan hauskasti tärkeästä aiheesta, ja sen teemoina ovat mm. erotiikka parisuhteessa, salarakkaat, ikääntyminen ja prostituutio – siis koko seksuaalisuuden kirjo.

LOPPUUNMYYTY

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 9/2007
Sivumäärä: 120 s.
Kirjastoluokka: 84.2

Muuta: Kansi Niko Manikas – Käännös Marius Rüfenacht

Kirjan laji

Muita kaunokirjoja

Petät vain kerranHarlan Coben

Trilleri, joka yllättää lukijan kerta toisensa jälkeen. Aina kun arvoitus näyttää olevan ratkeamaisillaan, uusi juonenkäänne heittää kuvion uusiksi. Coben pitää lukijan tiukasti otteessaan viimeiselle sivulle saakka.

ErakkoThomas Rydahl

Koukuttava, karhea ja sydäntä särkevä rikoskertomus, jonka päähenkilö on kaukana tavanomaisesta.Vuonna 2015 kirja sai Tanskan parhaan rikosromaanin palkinnon sekä pohjoismaisen Lasiavain-palkinnon.

Musta jääCarin Gerhardsen

Arvaamattomien käänteiden trilleri, jossa mikään ei ole sitä miltä näyttää. "Ehdottomasti yksi vuoden parhaiten rakennettuja dekkarijuonia. Kirja on täynnä yllätyksiä ja lukijaa huiputetaan vähän väliä. Mikään kirjassa ei ole ennalta arvattavaa". – Svenska deckarbiblioteket

Auschwitzin taikuri José Rodrigues dos Santos

Portugalilaisen sotilaan, venäläisen tytön ja juutalaisen taikurin kohtalot risteävät maailman epäinhimillisimmässä paikassa, Auschwitzissa.

Kuolema ei rakasta ketäänPeter James

Rikosylikomisario Roy Gracesta kertovan kirjasarjan kolmannessatoista osassa Peter James osoittaa jälleen kerran mitä tarinankerronta voi täydellisimmillään olla ja pitää monipolvisen juonen langat mestarillisesti käsissään.