Onnellisesti omillani Elämää parisuhdenormin ulkopuolellaJohanna Niskanen

Millaista on elää parisuhdekeskeisessä yhteiskunnassa naisena, jolla ei ole parisuhdekokemuksia vielä yli 30-vuotiaanakaan? Teos häivyttää häpeää ja hiljaisuutta monia koskettavasta mutta vaietusta aiheesta.

Kirja kertoo rohkean omakohtaisesti, millaista on vielä kolmikymppisenä olla vailla kokemuksia seurustelusta, suutelusta, kumppaniseksistä tai parisuhteesta.
Parisuhteettomuus on koko ajan kasvava maailmanlaajuinen ilmiö, vaikka asiasta puhutaan vähän. Yhteiskunnassa, jossa erityisesti naisten odotetaan pariutuvan ja perheellistyvän, romanttisen rakkauden normista poikkeaminen tuottaa häpeää ja ahdistusta ihmiselle itselleen sekä hämmennystä hänen ympäristölleen. Miltä tuntuu joutua perustelemaan omaa elämäntilannettaan?
Johanna Niskanen poistaa häpeää aran aiheen ympäriltä ja antaa vertaistukea kertomalla avoimesti omista kokemuksistaan, tunteistaan ja tiestään kohti voimaantumista. Onnellista ja täyttä elämää voi elää myös parisuhdenormin ulkopuolella.

 

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 1/2024, viikolla 1
Sivumäärä: 261 s.
Koko: 135 x 215 mm
Sidosasu: Sidottu
Kirjastoluokka: 17.3
Kovakantisen ISBN: 9789523759893
Sähkökirjan ISBN (epub): 9789523759909
Äänikirjan ISBN: 9789523759916

Muuta: Kansi: Tilla Larkiala/Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Muita elämäntaitokirjoja

Perheen pelisäännötAnnele Saikkala

Perheen perustuslaki syntyy yhteisesti sovituista säännöistä. Kutkuttavan hauska yhdessä kasvamisen opas.

Narsisti keskellämmeBrita Jokinen

Kiusattujen puheenvuoro

Elämän merkityksen jäljilläJuha Pihkala & Esko Valtaoja

Kaksi vaikuttajaa, emeritukset piispa ja tähtitieteen professori, ryhtyvät jälleen kirjeenvaihtoon. Kirjassa on kysymys maailmankatsomukseltaan erilaisten ihmisten rajojen ylittämisen vaikeudesta ja samalla sen välttämättömyydestä maailman tulevaisuuden vuoksi.

Murra onnellisuuden esteetMarkku Ojanen

Onnellisuus on taito, joka on opittavissa

VaakakapinaJenny Lehtinen

Jenny Lehtinen on kehopositiivisuuden tunnetuin puolestapuhuja. Radiosta, verkkoyhteisöstä ja tv:stä tutun mediapersoonan oivaltavat näkemykset on koottu nyt kirjaksi.