Kuoleman koirat Peter James

Roy Grace sukeltaa mafiatyyliin hoidetun koirabisneksen synkkiin syövereihin.

Kun nuori maanviljelijä kohtaa tilallaan tunkeutujia, hän ei voi aavistaa seuraavassa hetkessä kuolevansa. Saatikka syytä, jonka vuoksi roistot ovat valmiita tappamaan.
Rikosylikomisario Roy Grace huomaa pian, ettei kyseessä ole satunnainen pieleen mennyt ryöstö, vaan osa maanlaajuista rikosaaltoa. Julmat rikosliigat tekevät laittomalla koirakaupalla jopa suurempaa bisnestä kuin huumeilla.
Koiria kohdellaan hyvin, mutta ahneet ihmiset ovat petoja toisilleen. Tapausta selvittäessään Roy Grace joutuu vastakkain häikäilemättömien rikollisten kanssa, jotka ovat valmiita tappamaan jokaisen, joka asettuu heidän tielleen. Alkaa armoton kilpajuoksu aikaa vastaan.

Roy Grace -dekkarisarjassa seurataan brightonilaispoliisin rikostutkimuksia. Kuoleman koirat on sarjan 19. osa.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 6/2024
Sivumäärä: n. 450 s.
Koko: 151 x 225 mm
Sidosasu: Sidottu, suojapaperi
Kirjastoluokka: 84.2
Kovakantisen ISBN: 9789524100335
Sähkökirjan ISBN (epub): 9789524100342
Äänikirjan ISBN: 9789524100359

Muuta: Suomennos: Riina Vuokko, Kansi: Emilia Mensalo/Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Roy Grace -sarjassa aiemmin ilmestyneitä

Kuolemaan asti sinunPeter James

Jodie Bentleyn filosofia rahan suhteen on yksinkertainen. Sitä on joko ansaittava tai sen kanssa on avioiduttava. Naimisiin pääseminen on helppoa, rikkaasta aviomiehestä eroon pääseminen sen sijaan vaatii taitoa...

Kuolema ei rakasta ketäänPeter James

Rikosylikomisario Roy Gracesta kertovan kirjasarjan kolmannessatoista osassa Peter James osoittaa jälleen kerran mitä tarinankerronta voi täydellisimmillään olla ja pitää monipolvisen juonen langat mestarillisesti käsissään.

Kuolema sanelee ehdotPeter James

Vanhempien pahimmasta painajaisesta tulee Roy Gracen uran vaikein tapaus.

Kuolema vaanii verkossaPeter James

Rikosylikomisario Roy Grace selvittää tapausta, jossa vastassa on julman nerokkaiden internethuijausten toteuttaja, joka murhaa jokaisen, joka yrittää paljastaa hänet.

Kuolema käy oikeuttaPeter James

Meg Magellan kutsutaan valamieheksi oikeudenkäyntiin, jossa tuomiolla on häikäilemätön huumeparoni. Mikäli Meg haluaa vielä nähdä tyttärensä elossa, hänen on varmistettava, että oikeudenkäynnin päättyessä valamiehistön päätöksessä lukee oikea sana: Syytön.

Kuolemaan jätettyPeter James

Ensi kertaa urallaan Roy Grace on täydellisessä umpikujassa. Onko hän viimein kohdannut tapauksen, jota ei pysty ratkaisemaan?

Kuolema kätkeytyy kuvaanPeter James

Harry ja Freya Kipling ovat jo vuosia kolunneet kirpputoreja. Salaisena haaveena on löytää romun joukosta jotain todella arvokasta. Eräänä päivänä käy juuri niin, mutta unelma muuttuu nopeasti painajaiseksi.