Estonian salaisuudet J. K. Tamminen

Estonia-alukseen liittyy paljon asioita, joita virallisista raporteista ei löydy. On puhuttu sotatarvikkeiden kuljetuksista, kokaiinilasteista, Venäjän mafiasta, kadonneista kapteeneista ja jopa murhista. J. K. Tamminen on selvittänyt näitä väitteitä unohtamatta tutkimusraportteja.
Matkustaja-autolautta M/S Estonian uppoaminen 28.syyskuuta 1994 oli järkyttävä uutinen koko maailmassa. Tämä kirja ei kertaa jo aiemmin kerrottua, vaan tarjoaa uusia, salattuja näkökulmia. Tamminen on vuodesta 1995 alkaen haastatellut useita tapahtumasta ja aluksesta tietäviä henkilöitä. Tiedämmekö edelleenkään, mitä Estonialla todella tapahtui ja miksi?

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 10/2021, viikolla 40
Sivumäärä: 249 s.
Koko: 135 x 215 mm
Sidosasu: sidottu
Kirjastoluokka: 92.74
Pokkarin kirjastol.: T92.74
Kovakantisen ISBN: 9789523753433
Pokkarin ISBN: 9789523757424
Sähkökirjan ISBN (epub): 9789523753730
Äänikirjan ISBN: 9789523754164

Muuta: Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Suosittelemme myös

Pasilan miesJ. K. Tamminen

Todenmukaisuudessaan pysäyttävä rikosromaani avaa karun näköalan poliisin erikoisyksikön toimintaan. Romaani perustuu Helsingin huumepoliisin entisen päällikön tapaukseen.

Konkursseja ja muita konnuuksiaJ. K. Tamminen

On monta tapaa hoidella vaikeuksiin joutunut yrittäjä kuiville. J. K. Tamminen tuntee ne kaikki. Talousrikollisen muistelmat kertovat eri tavoin toteutetuista vedätyksistä ja kieroin keinoin kerätyistä suurista voitoista.

Kilpimies J. K. Tamminen

Terävä romaani kansainvälisen järjestäytyneen rikollisuuden toiminnasta Suomessa ja naapurimaissa. Kirja on odotettua jatkoa J. K. Tammisen Pasilan mies -kirjalle.

MegaliigaJ. K. Tamminen

Vahva kuvaus kansainvälisen huumerikollisuuden leviämisestä Suomeen ja poliisin taistelusta rikollisia ja huumeita vastaan. Taistelusta, jossa koskaan ei tiedä, kuka on vastassa.

Rikollinen elämäniJ. K. Tamminen

J. K. Tammisen omaelämäkerta on huima matka elämän harmaan alueen hämäriin syövereihin. Matkaoppaana mies, joka aikoinaan oli monilahjakas neuvonantaja rikosten maailmassa.

Totuus tapaus AarniostaJ. K. Tamminen

Tässä kirjassa kurkistetaan Jari Aarnion oikeudenkäynnin kulissien taakse. Aarnion haastatteluihin pohjautuvassa kirjassa on paljon sellaista aineistoa, jota ei missään muualla ole koskaan julkaistu.

Malmin nainenJ. K. Tamminen

Malmin naisena tunnetuksi tulleen Mari Romanon tarina on rankka matka rikollisuuden, huumekaupan ja viranomaistoiminnan harmaalle alueelle.