Uusi Etelä-Suomen retkeilyopas 1 Luontokohteita Helsingistä länteenRaija Hentman

Uudistetussa oppaassa yksittäisiä uusia kohteita on yli 60, ja lähes parissa kymmenessä kohteessa on tapahtunut isoja muutoksia. Myös uutta kuvamateriaalia on runsaasti. Hyvät kartat takaavat, että kohteet löytyvät
Maastopyöräilijäkin löytää kirjan vinkkien perusteella itselleen sopivimmat reitit.
Kohdeselostusten lisäksi kirja antaa tiivistettyä tietoa valituista kasveista, eläimistä, geologisista kohteista, historiallisista paikoista ym.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 8/2021
Sivumäärä: 254 s.
Koko: 148 x 210 mm
Sidosasu: Nidottu, liepeellinen, nelivärinen
Kirjastoluokka: 79.4
Pehmeäkantisen ISBN: 9789523753129

Muuta: Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Suosittelemme myös

Etelä-Suomen retkeilyopas 1Raija Hentman

Heti pääkaupunkiseudun tuntumasta löytyy viisi kansallispuistoa sekä lukemattomia luonnonsuojelu-, virkistys-, retkeily- ja ulkoilualueita

Etelä-Suomen retkeilyopas 2Raija Hentman

Etelä-Suomen retkeilyoppaan toisessa osassa esitellään yhteensä 106 reittiä. Maanmittauslaitoksen karttoihin tehdyt tarkat reittimerkinnät takaavat, että luontokohteet löytyvät.

Uusi pääkaupunkiseudun retkeilyopasRaija Hentman

Kaikki pääkaupunkiseudun retkeily- ja ulkoilukohteet koottuna yksiin kansiin. Kohteita on lähes 150 saaristosta sisämaahan.

Pohjois-Suomen vaellusreititJouni Laaksonen

Tämä käsikirja on oiva opas retkeilijälle, joka haluaa kokea pohjoisen mahtavat maisemat, täydellisen rauhan ja unohtumattomat luontoelämykset. Kirja sisältää Lapin, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun tärkeimmät vaellusreitit yksissä kansissa.

VaellustarinoitaJouni Laaksonen

Laaksosen retkitarinat vievät lukijan upeisiin luontoelämyksiin – myös tunnetuimpien retkikohteiden ulkopuolelle. Pääosa kirjan tarinoista kertoo Suomessa tehdyistä vaelluksista, mutta mukana on kertomuksia myös muista maista.