Kirja: Laulajan tie (Lea Häyrinen)

Kirja on loppuunmyyty.

Laulajan tie Lea Häyrinen

Kirja on yli 40 vuotta laulajana toimineen Esko Rahkosen henkilökuva. Se on kunnianosoitus pitkän uran tehneelle iskelmämusiikin veteraanille ja mielenkiintoinen ajankuvaus lavakulttuurin kuumilta vuosilta.

Yli neljäkymmentä vuotta sitten Esko Rahkonen lauloi itsensä suomalaisten sydämiin Monosen tangolla Syvä kuin meri. Sen jälkeen levytykset seurasivat toisiaan, ja alkoi lavatähteyden aika. Monet Esko Rahkosen tangolevytyksistä muodostuivat klassikoiksi ja niitä pidetään suomalaisen tangon aidoimpina tulkintoina.

LOPPUUNMYYTY

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 7/2006
Sivumäärä: 250 s.
Kirjastoluokka: 78.99

Muuta: Kansi Raisa Huittinen

Kirjan laji

Lisää elämänkertoja ja muistelmia

Ann SelinPirkko Vekkeli – Ismo Loivamaa

Henkilökuva palvelualojen ammattiliitto PAMin pitkäaikaisesta puheenjohtajasta, joka on vuosien varrella useasti antanut julkisuudessa kasvot koko ammattiyhdistysliikkeen arvoille ja kamppailuille.

Minä, Wayne RooneyWayne Rooney

Manchester Unitedin johtotähti kertoo värikkään tarinansa. Esipuheen futisfanien toivekirjaan on kirjoittanut Sir Alex Ferguson.

Pako, jonka piti olla mahdotonJi Seong-ho

Ji Seong-ho onnistui pakenemaan Pohjois-Koreasta tavalla, joka rohkeudessaan ja sinnikkyydessään hakee vertaistaan. Vaikeasti invalidisoitunut ja nälkiintynyt nuorukainen vaelsi Kiinan ja Kaakkois-Aasian halki vapauteen.

Benedict CumberbatchNigel Goodall

Odotettu henkilökuva yhdestä aikamme suosituimmista ja mielenkiintoisimmista näyttelijäpersoonallisuuksista.

Liisa Lipsanen – BisnesladyPirkko Vekkeli

Liisa Lipsasen elämästä niin kuin hän on sen itse kokenut