Kirja: Laulajan tie (Lea Häyrinen)

Kirja on loppuunmyyty.

Laulajan tie Lea Häyrinen

Kirja on yli 40 vuotta laulajana toimineen Esko Rahkosen henkilökuva. Se on kunnianosoitus pitkän uran tehneelle iskelmämusiikin veteraanille ja mielenkiintoinen ajankuvaus lavakulttuurin kuumilta vuosilta.

Yli neljäkymmentä vuotta sitten Esko Rahkonen lauloi itsensä suomalaisten sydämiin Monosen tangolla Syvä kuin meri. Sen jälkeen levytykset seurasivat toisiaan, ja alkoi lavatähteyden aika. Monet Esko Rahkosen tangolevytyksistä muodostuivat klassikoiksi ja niitä pidetään suomalaisen tangon aidoimpina tulkintoina.

LOPPUUNMYYTY

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 7/2006
Sivumäärä: 250 s.
Kirjastoluokka: 78.99

Muuta: Kansi Raisa Huittinen

Kirjan laji

Lisää elämänkertoja ja muistelmia

OrbánRisto Majaniemi

Kuka on Viktor Orbán, ja miten hänestä on tullut Euroopan häirikkö?

Reino SavukoskiSari Passaro

Kirja kertoo aivan erityislaatuisen ihmisen tarinan. Miehen, joka pyyteettömästi on yli 30 vuoden ajan tehnyt karua työtä auttaakseen kadonneiden ihmisten läheisiä.

RocksJoe Perry

Joe Perryn omaelämäkerta on vetävä, humoristinen ja brutaalin suorasukainen kuvaus elämästä rock-areenoilla ja niiden ulkopuolella.

Jihadi JohnRobert Verkaik

Ainut ”Jihadi Johnia” milloinkaan haastatellut toimittaja kertoo miten nuoresta, koulutetusta englantilaismiehestä tuli murhanhimoinen terroristi. Samalla hän sukeltaa syvälle radikalisoitumisen syihin.

Liisa Lipsanen – BisnesladyPirkko Vekkeli

Liisa Lipsasen elämästä niin kuin hän on sen itse kokenut