Kadonneet jäljet Tim Weaver

17-vuotias Megan Carver on hyvän perheen kiltti tyttö, koulunsa mallioppilas, joka ei koskaan hankkiudu ikävyyksiin. Nyt hän on kuitenkin ollut jo kuusi kuukautta kateissa.
Kadonneita henkilöitä jäljittävälle David Rakerille kadottamisen suru on tuttu. Hän tuntee myös kadonneiden varjomaailman. Meganin vanhempien pyynnöstä hän ottaa jutun tutkittavakseen.
Mitä syvemmälle Meganin tapaukseen Raker kaivautuu, sitä selvemmäksi käy, että kaikki on valhetta. Tapauksesta jotain tietävistä henkilöistä jotkut ovat kuolleet, toiset liian peloissaan puhuakseen.
Rakerin tutkimukset johdattavat hänet kaupungin laitamilla sijaitsevaan metsikköön. Paikkaan, jolla on karmea historia.
Synkimmät salaisuudet on piilotettu syvälle. Meganin katoamiseen liittyvien salaisuuksien tutkinta voi maksaa Rakerille hänen henkensä.

Tim Weaverin kadonneita henkilöitä etsivästä David Rakerista kertova trillerisarja on noussut Britanniassa todelliseksi bestselleriksi. Sarjassa on tähän mennessä ilmestynyt yhdeksän romaania. Kadonneet jäljet on toinen sarjassa suomeksi ilmestyvä teos.

 

”Weaver vain paranee kirja kirjalta. Kerronta on jännitteistä, monitahoista, paikoin kauhistuttavaa, hohdokasta ja huolellista.” – Guardian

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 2/2020, viikolla 7
Sivumäärä: 500 s.
Kirjastoluokka: 84.2
Pokkarin kirjastol.: T84.2
Pokkarin ISBN: 9789523752443
Sähkökirjan ISBN (epub): 9789523750135
Äänikirjan ISBN: 9789523750524

Muuta: Suomennos: Maikki Soro Kansi: Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Sarjassa aiemmin ilmestynyt

UhriTim Weaver

Tim Weaverin kadonneita henkilöitä etsivästä David Rakerista kertova trillerisarja on noussut Britanniassa todelliseksi bestselleriksi. Uhri on sarjan aloitusosa.