Kirja: Duo – Soile Isokoski ja Marita Viitasalo (Harri Kuusisaari)

Kirja on loppuunmyyty.

Duo – Soile Isokoski ja Marita Viitasalo Harri Kuusisaari

Soile Isokoski on arvostetuimpia ja kansainvälisesti menestyneimpiä sopraanoitamme, ja Marita Viitasalo on hänen vakituinen pianopartnerinsa. Soile Isokosken ura ei ole ollut itsestään selvä lestadiolaisesta maalaiskanttorista yhdeksi aikamme arvostetuimmista sopraanoista. Yhteistyö Marita Viitasalon kanssa alkoi vuonna 1987 Lappeenrannan laulukilpailuissa, joissa saavutettu voitto mullisti laulajan elämän täysin. Kirja seuraa duon uraa sen alkuvaiheesta aina kevääseen 2007.

LOPPUUNMYYTY

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 9/2007
Sivumäärä: n. 130 s.
Kirjastoluokka: 99

Muuta: Kansi Hanna Ulvinen

Kirjan laji

Lisää elämänkertoja ja muistelmia

Åke ja minäPirkko Vekkeli ja Ismo Loivamaa

Åke Lindmanin elämä ja ura perheen, ystävien ja työtovereiden kertomana.

Vaimoja ja rakastajattariaLeena Kurki

Kirja poikkeuksellisista vaikuttajanaisista, jotka ovat osoittaneet todeksi sanonnan ”kaiken takana on nainen”.

Jack WitikkaMaria-Liisa Nevala

Kiehtova elämäkertateos teatterin rajoja rikkoneesta uudistajasta, jonka teatteri-, ooppera- ja elokuvaohjaajan ura kesti yli neljä vuosikymmentä. Kirja sisältää runsaasti uutta tietoa Suomen teatterihistoriasta 40 vuoden ajalta.

SiipirikkoEero Pokela

Pokela katsoo menneisiin vuosikymmeniin tarkasti ja kaunistelematta. Ote on kuitenkin lempeän humoristinen, ja tarina kirvoittaa lukijassa sekä ilon että liikutuksen kyyneleitä.

Uskollisuuden velvoiteJames Comey

Kohua aiheuttaneissa muistelmissaan James Comey paljastaa Yhdysvaltain poliittisen lähihistorian kiperimmät käänteet ja kertoo suorin sanoin, millaisen johtajan maa on Donald Trumpista saanut.