Kirja: Duo – Soile Isokoski ja Marita Viitasalo (Harri Kuusisaari)

Kirja on loppuunmyyty.

Duo – Soile Isokoski ja Marita Viitasalo Harri Kuusisaari

Soile Isokoski on arvostetuimpia ja kansainvälisesti menestyneimpiä sopraanoitamme, ja Marita Viitasalo on hänen vakituinen pianopartnerinsa. Soile Isokosken ura ei ole ollut itsestään selvä lestadiolaisesta maalaiskanttorista yhdeksi aikamme arvostetuimmista sopraanoista. Yhteistyö Marita Viitasalon kanssa alkoi vuonna 1987 Lappeenrannan laulukilpailuissa, joissa saavutettu voitto mullisti laulajan elämän täysin. Kirja seuraa duon uraa sen alkuvaiheesta aina kevääseen 2007.

LOPPUUNMYYTY

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 9/2007
Sivumäärä: n. 130 s.
Kirjastoluokka: 99

Muuta: Kansi Hanna Ulvinen

Kirjan laji

Lisää elämänkertoja ja muistelmia

Peitenimi SaaraJ. K. Tamminen

Suomalaisen naisen rankka true crime -tarina alamaailman syövereistä

Paholainen vuoteessaniCarolyn Woods

Dekkareiden lukeminen saa meidät helposti ajattelemaan, ettei mikään luettu enää järkytä meitä. Tämä tyrmäävä tositarina osoittaa, että niin ei ole.Romanssihuijaus on petoksista julmin.

Marlene Dietrich ja salattu sisarHeinrich Thies

Tosielämän perhedraama, jonka näyttämöinä toimivat Hollywoodin unelmatehdas ja Bergen-Belsenin keskitysleiri.

Ihanaa, Saatana!Kasperi Kunnas

Veli-Matti Savinaisen tarinaa värittävät hänen räiskyvä luonteensa, lapsenomainen rakkaus jääkiekkoa kohtaan ja uskomattomat sattumukset matkan varrella.

Alois HitlerRoman Sandgruber

Itävaltalaisen talon ullakolta löydettiin muutama vuosi sitten nippu Hitlerin isän, Aloisin kirjoittamia kirjeitä. Yhdessä muun uuden lähdeaineiston kanssa nuo 31 kirjettä ovat pohjana historioitsija Roman Sandgruberin teokselle, joka muuttaa radikaalisti tähänastista käsitystä Hitlerin perheestä ja kasvatuksesta.