Kirja: Keskiajan keittiön salaisuudet (Auri Hakomaa – Jukka Blomqvist)

Kirja on loppuunmyyty.

Keskiajan keittiön salaisuudet Auri Hakomaa ja Jukka Blomqvist

Euroopassa suositut ruokaherkut leviävät nyt myös Suomeen. Keskiajan keittiön salaisuudet on uudenlainen keskiaikainen keittokirja. Sen upeista kuvista välittyy aito keskiaikainen tunnelma. Kauttaaltaan nelivärinen kirja on kuvattu Tallinnan keskiaikaisessa ravintola Olde Hansassa.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 5/2007
Sivumäärä: 140 s.
Kirjastoluokka: 68.209

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

Suomalainen smoothiekirjaTiia Koskimies

Jokaisen terveellistä ruokavaliota noudattavan toivekirja sisältää 40 herkullista ja helppotekoista reseptiä aamiais-, lounas-, välipala- ja jälkiruokasmoothieihin.

Mahtava matchaJoanna Farrow Johdanto: Sinikka Piippo

Kirja selvittää mitä matcha on, mitkä ovat sen terveysvaikutukset ja miten sitä käytetään.

Lakritsi- ja salmiakkikeittokirjaCarol Wilson

Lakritsi- ja salmiakkifanien toivekirja opastaa, miten monella tavalla mustaa herkkua voi keittiössä käyttää: makeana, suolaisena, suklaan kera ja mausteena ruoanlaitossa ja leipomisessa.

Parhaat kesäsalaatitMia Gahne

Kesäkokin toivekirja nostaa salaatit aivan uudelle tasolle kekseliäine aineksineen ja ruokaisine lisukkeineen.

Heinäsirkka keittiössäFolke Dammann & Nadine Kuhlenkamp

Kokeileville kulinaristeille ja liharuokaa karttaville, ympäristötietoisille kuluttajille hyönteisistä on muodostumassa suorastaan trendiruokaa.Kirja opastaa hyönteisten käyttöön keittiössä ja tarjoaa runsaasti reseptejä.