Kirja: Naisen nautinto (Teija-Liisa Ranta)

Kirja on loppuunmyyty.

Naisen nautinto Teija-Liisa Ranta

Kirja on oiva opas seksuaalisen hyvinvoinnin löytämiseen. Sen teemoja ovat mm. oman seksuaalihistorian työstäminen, omaan kehoon tutustustuminen ja sen haltuunotto, seksin apuvälineet, orgasmivaikeudet ja parisuhde. Havainnollistava piirroskuvitus, harjoitukset sekä esimerkit ja tapauskertomukset tekevät kirjasta ymmärrettävän ja helppokäyttöisen. Kirja soveltuu kaikenikäisille naisille ja miehille sekä seksuaali- ja parisuhdeterapiatyötä tekeville.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 10/2006
Sivumäärä: 144 s.
Kirjastoluokka: 59.35

Muuta: Kansi Satu Paakkala / Satukala

Kirjan laji

Muita parisuhde- ja perhekirjoja

Hyvä parisuhdePekka Hämäläinen

Tärkein ihmissuhde toimivaksi

Erityisherkän lapsen kanssaHeli Heiskanen

Ensimmäinen suomalainen kirja lasten erityisherkkyydestä. Kirja auttaa käytännönläheisesti tukemaan herkkää lasta kasvamaan onnelliseksi ja tasapainoiseksi aikuiseksi.

Hullu kuin äidiksi tullutIrene Naakka

Humoristinen ja rujon rehellinen teos päästää lukijan hyvin lähelle niitä tunteita ja tilanteita, joita äitiyteen liittyy. Asioita, joita monet kokevat mutta joista ei välttämättä uskalleta tai osata puhua tai kirjoittaa.

Mitä minä teen tämän teinin kanssaJanne Viljamaa

Sosiaalipsykologi Janne Viljamaa antaa kirjassaan selkeitä ja käytännönläheisiä ohjeita siitä, miten ohjata nuori turvallisesti teini-iän läpi hänen persoonallisuuttaan ja itsetuntoaan tukien.

Raha ja rakkausTiina Pollari

Yllättävän moni kärsii taloudellisesta väkivallasta parisuhteessaan. Tärkeä tietokirja tarjoaa apua ja vertaistukea vaiettuun ongelmaan.