Kirja: Huikeimmat täytekakut (Ceri Olofson )

Kirja on loppuunmyyty.

Huikeimmat täytekakut Sisällä sen salaisuusCeri Olofson

50 upeaa ja herkullista täytekakkua, joiden salaisuus paljastuu, kun leikkaat ensimmäisen palan. Kuuluisa kakkumestari Ceri Olofson on suunnitellut kotileipureille mahtavan valikoiman täytekakkuja, jotka ovat kauniita paitsi päältä myös sisältä.
Upeiden luomusten joukossa on esimerkiksi hauskuutta täynnä oleva Sateenkaariyllätys, suloisen vaaleanpunaisin sävyin kuorrutettu Mansikkaherkku ja suorastaan satumainen 24 karaatin kultahurmio ‒ kaikki kakkuja, jotka koristavat pöytää ja paljastavat suuren yllätyksen, kun ne leikataan auki.
Kirja opettaa tekniikat ja työvaiheet, joilla kokemattomampikin leipuri onnistuu luomaan uudenlaisia kakkuja juhlapöydän kruunuksi. Selkeät ohjeet on varustettu havainnollisin työvaihekuvin.
Kirjasta löytyy sopiva kakku jokaiseen tilaisuuteen, tärkeiden juhlien ja merkkipäivien taidokkaasti koristelluista kerroskakuista aina lastenkutsujen hauskoihin karamellikätköihin.

 

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 2/2015, viikolla 10
Sivumäärä: 160 s.
Kirjastoluokka: 68.2

Muuta: Suomennos Anna Maija Luomi, Kansi Lucy Parissi

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

Kakkuja kasviksistaYsanne Spevack

Nerokas keittokirja osoittaa, miten erinomaisesti vihannekset sopivat myös makeaan leivontaan.

Kodin uusi mehukirjaPetter Bergström

Kodin uusi mehukirja tuo kotitekoisten mehujen valmistuksen nykyaikaan. Tuttujen marjamehujen lisäksi kirja sisältää paljon juomareseptejä aivan uudenlaisiin aineksiin ja makuyhdistelmiin.

Vaihtoehdot lihalleTatu Lehtovaara

Kirja esittelee vaihtoehtoisia proteiininlähteitä ja kertoo, miten niistä saa maittavaa arki- ja juhlaruokaa.

Vastapoimittua Ulla Karlström & Cecilia Lundin (toim.)

Täydellinen tietoteos jokaiselle, joka haluaa saada metsän ja puutarhan sadon talteen parhaalla mahdollisella tavalla.

Parhaat kesäsalaatitMia Gahne

Kesäkokin toivekirja nostaa salaatit aivan uudelle tasolle kekseliäine aineksineen ja ruokaisine lisukkeineen.