Kirja: Tehty mikä tehty (Paul Stanley)

Kirja on loppuunmyyty.

Tehty mikä tehty Minun tarinaniPaul Stanley

Yli sata miljoonaa levyä myynyt Kiss on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä amerikkalaisbändeistä. Tie maailman musiikkilistojen kärkeen ei kuitenkaan ollut siloinen. Yhtyeen nokkamies Paul Stanley on kirjoittanut muistelmat, jotka eivät säästä ketään. Eivät edes häntä itseään.
Kirja on mukaansatempaava sekoitus Stanleyn henkilökohtaisia paljastuksia ja teräviä taistelukuvauksia bändin uran ylä- ja alamäkien varrelta.
Paul Stanley kasvoi Ylä-Manhattanilla vaatimattomissa oloissa. Juutalaisen syntyperänsä vuoksi Stanley joutui usein tappeluihin, eikä synnynnäinen toispuoleinen kuurous tehnyt elämää ainakaan helpommaksi. Lapsuuden traumoista ja kuulovammasta huolimatta – tai niiden ajamana – hän päättäväisesti raivasi tiensä menestyksekkäälle musiikkiuralle.
Paul Stanley kertoo muistelmissaan tapahtumista, jotka johtivat Kiss-yhtyeen perustamiseen, ihmissuhteista, jotka ovat muovanneet hänen elämäänsä sekä bändin jäsenten välisistä myrskyisistä suhteista.
Stanleyn tarinat ovat paikoin shokeeraavia, mutta myös hauskoja, inspiroivia ja ennen kaikkea rehellisiä.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 3/2015, viikolla 13
Sivumäärä: 483 s.
Kirjastoluokka: 78.993

Muuta: Suomennos Jere Saarainen

Kirjan laji

Rock-elämäkertoja

LoppuunmyytyJimmy Page yksinoikeudella Brad Tolinski

Nyt puhuu Jimmy Page. Elämästään, dekadenteista Zeppelin-vuosista ja paljosta muusta, mikä tähän asti on jäänyt kulissien taakse.

LoppuunmyytyProcol HarumHenry Scott-Irvine

Procol Harumin vaiheet bändin itsensä kertomana