Kirja: Sebastian Vettel  (Karin Sturm )

Kirja on loppuunmyyty.

Sebastian Vettel HenkilökuvaKarin Sturm

26-vuotias formulakuski Sebastian Vettel on voittanut maailmanmestaruuden jo neljä kertaa peräkkäin. Se on saavutus, johon ovat aiemmin yltäneet vain Juan Manuel Fangio ja Michael Schumacher.
Vettel osoitti poikkeuksellisen lahjakkuutensa ajajana heti uransa alkumetreillä. 19-vuotiaana BMW:llä kaasutellut Vettel ajoi jo ensimmäisissä harjoituksissaan Turkissa harjoitusten parhaan kierrosajan. Seuraavalla kaudella 2008 Toro Rosson kuljettajana nuori saksalainen saavutti tallinsa historian ensimmäisen voiton ja paalupaikan.
Kaudeksi 2009 Vettel siirtyi Red Bull -talliin ja sijoittui MM-sarjassa toiseksi. Kauden päätteeksi tallipäälliköt äänestivät Vettelin parhaaksi kuljettajaksi Autosport-lehden äänestyksessä. Kaudella 2010 hän ajoi kymmenen paalupaikkaa ja voitti ensimmäisen maailmanmestaruutensa.
Fanit rakastavat sympaattista formulatähteä, ja hän on myös toimittajien suosikki. Yksityiselämänsä hän on kuitenkin varjellut julkisuudelta tarkasti.
Kokenut formulatoimittaja Karin Sturm tarjoaa nyt ensimmäisen katsaukseen Vettelin elämään ja uraan. Rehellinen henkilökuva kertoo, minkälainen on mies voitonhymyn takana.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 4/2015
Sivumäärä: n. 350 s.
Kirjastoluokka: 99.1

Muuta: Suomennos Tuomas Renvall, kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Tekijältä aiemmin ilmestynyt

Michael SchumacherKarin Sturm

Sekä ainutlaatuisen asiantunteva että intiimi henkilökuva maailman kuuluisimmasta autourheilijasta