Kirja: Saalistaja (Harlan Coben)

Kirja on loppuunmyyty.

Saalistaja Harlan Coben

Amerikkalaisen dekkarikuninkaan, Harlan Cobenin, uusi trilleri on vertahyytävä kertomus siitä, mihin rakkauden etsiminen voi johtaa.

Profiili treffisivustolla. Samankaltainen kuin kaikki muutkin. Mutta siihen liitetty kuva saa newyorkilaispoliisi Kat Donovanin sydämen pamppailemaan. Kuvasta katsoo hänen entinen kihlattunsa, Jeff, mies, joka mursi hänen sydämensä ja jota Kat ei ole nähnyt kahdeksaantoista vuoteen. Tunteet, jotka Kat on haudannut vuosikausiksi, vyöryvät hänen ylitseen. Olisiko vanhaan tarinaan mahdollista löytää uusi alku?
Katin vielä miettiessä pitäisikö hänen yrittää ottaa yhteyttä Jeffiin, hänen luokseen poliisiasemalle tulee 19-vuotias Brandon Phelps, joka haluaa Katin tutkivan äitinsä katoamista. Brandonin äiti, Dana, on lähtenyt netissä tapaamansa miehen matkaan, eikä ole sen koommin soittanut tai vastannut tekstiviesteihin.
Brandon näyttää Katille netistä ottamansa äidin uuden poikaystävän kuvan, ja Kat toteaa kauhukseen sen olevan Jeff.
Kun Kat yrittää ottaa selvää Danan kohtalosta, hänelle selviää, ettei treffi-ilmoituksen takana suinkaan ole Jeff, vaan henkilö, joka saalistaa aivan muuta kuin rakkautta. Paljastuu sanomattoman epäinhimillinen salajuoni, jonka uhreiksi päätyvät toiveikkuudessaan haavoittuvat treffisivuston onnen etsijät.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 2/2015, viikolla 11
Sivumäärä: 489 s.
Kirjastoluokka: 84.2

Muuta: Suomennos Salla-Maria Mölsä, kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Lue myös

Lupaa ja vaikeneHarlan Coben

Vangitseva trilleri intohimosta, kadotetusta rakkaudesta, salaisuuksista ja valheista.