Kirja on loppuunmyyty.
Helena Neraalin keittokirja muuttaa käsitykset riistaruoasta. Näillä resepteillä valmistettuna se on vaihtelevaa, monipuolista ja ennen kaikkea erittäin herkullista.
Kirjan ohjeilla hirvestä, peurasta, metsäkauriista ja porosta syntyvät niin arkiateriat kuin juhlapöydän antimetkin. Teos opastaa asiantuntevasti myös riistalihan oikeassa käsittelyssä ja kertoo eri ruhonosien käytöstä ruoanvalmistuksessa.
Kirjan punaisena lankana on lähiruoka ja hyvä maku. Riistan seuraksi valmistuu kielen vieviä lisukkeita muistakin metsän aarteista, kuten marjoista ja sienistä. Perinteisiä vihanneksia ja hyviä kastikkeita unohtamatta.
Välttämätön teos jokaisen metsästäjän ja riistaruokien ystävän keittiökirjastoon.
Ilmestymisaika: | 8/2014 |
Sivumäärä: | n. 200 s. |
Kirjastoluokka: | 68.2 |
Muuta: Suomennos Jutta Jarvansalo
Kirja esittelee vaihtoehtoisia proteiininlähteitä ja kertoo, miten niistä saa maittavaa arki- ja juhlaruokaa.
Täydellinen tietoteos jokaiselle, joka haluaa saada metsän ja puutarhan sadon talteen parhaalla mahdollisella tavalla.
Nerokas keittokirja osoittaa, miten erinomaisesti vihannekset sopivat myös makeaan leivontaan.
Lakritsi- ja salmiakkifanien toivekirja opastaa, miten monella tavalla mustaa herkkua voi keittiössä käyttää: makeana, suolaisena, suklaan kera ja mausteena ruoanlaitossa ja leipomisessa.
Jokaisen terveellistä ruokavaliota noudattavan toivekirja sisältää 40 herkullista ja helppotekoista reseptiä aamiais-, lounas-, välipala- ja jälkiruokasmoothieihin.