Kirja on loppuunmyyty.
Helena Neraalin keittokirja muuttaa käsitykset riistaruoasta. Näillä resepteillä valmistettuna se on vaihtelevaa, monipuolista ja ennen kaikkea erittäin herkullista.
Kirjan ohjeilla hirvestä, peurasta, metsäkauriista ja porosta syntyvät niin arkiateriat kuin juhlapöydän antimetkin. Teos opastaa asiantuntevasti myös riistalihan oikeassa käsittelyssä ja kertoo eri ruhonosien käytöstä ruoanvalmistuksessa.
Kirjan punaisena lankana on lähiruoka ja hyvä maku. Riistan seuraksi valmistuu kielen vieviä lisukkeita muistakin metsän aarteista, kuten marjoista ja sienistä. Perinteisiä vihanneksia ja hyviä kastikkeita unohtamatta.
Välttämätön teos jokaisen metsästäjän ja riistaruokien ystävän keittiökirjastoon.
Ilmestymisaika: | 8/2014 |
Sivumäärä: | n. 200 s. |
Kirjastoluokka: | 68.2 |
Muuta: Suomennos Jutta Jarvansalo
Kirja selvittää mitä matcha on, mitkä ovat sen terveysvaikutukset ja miten sitä käytetään.
Nerokas keittokirja osoittaa, miten erinomaisesti vihannekset sopivat myös makeaan leivontaan.
Jallu on osa maamme kulttuurihistoriaa, romanttisten reissumiesten ja rajujen rokkareiden juoma, jota nautitaan hyvässä seurassa, pilke silmäkulmassa. Mutta kuinka siitä tuli sellainen?
Jokaisen terveellistä ruokavaliota noudattavan toivekirja sisältää 40 herkullista ja helppotekoista reseptiä aamiais-, lounas-, välipala- ja jälkiruokasmoothieihin.
Lakritsi- ja salmiakkifanien toivekirja opastaa, miten monella tavalla mustaa herkkua voi keittiössä käyttää: makeana, suolaisena, suklaan kera ja mausteena ruoanlaitossa ja leipomisessa.