Kirja: Hirvi keittiössä (Helena Neraal)

Kirja on loppuunmyyty.

Hirvi keittiössä Suuri riistaruokakirjaHelena Neraal

Helena Neraalin keittokirja muuttaa käsitykset riistaruoasta. Näillä resepteillä valmistettuna se on vaihtelevaa, monipuolista ja ennen kaikkea erittäin herkullista.

Kirjan ohjeilla hirvestä, peurasta, metsäkauriista ja porosta syntyvät niin arkiateriat kuin juhlapöydän antimetkin. Teos opastaa asiantuntevasti myös riistalihan oikeassa käsittelyssä ja kertoo eri ruhonosien käytöstä ruoanvalmistuksessa.

Kirjan punaisena lankana on lähiruoka ja hyvä maku. Riistan seuraksi valmistuu kielen vieviä lisukkeita muistakin metsän aarteista, kuten marjoista ja sienistä. Perinteisiä vihanneksia ja hyviä kastikkeita unohtamatta.

Välttämätön teos jokaisen metsästäjän ja riistaruokien ystävän keittiökirjastoon.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 8/2014
Sivumäärä: n. 200 s.
Kirjastoluokka: 68.2

Muuta: Suomennos Jutta Jarvansalo

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

Parhaat piirakatTiia Koskimies

Tarjottavaa arkeen ja juhlaan. Mukana on niin perinteisiä retro-piirakoita kuin uusia tuttavuuksia.

Jallu Jonna Pulkkinen

Jallu on osa maamme kulttuurihistoriaa, romanttisten reissumiesten ja rajujen rokkareiden juoma, jota nautitaan hyvässä seurassa, pilke silmäkulmassa. Mutta kuinka siitä tuli sellainen?

Vaihtoehdot lihalleTatu Lehtovaara

Kirja esittelee vaihtoehtoisia proteiininlähteitä ja kertoo, miten niistä saa maittavaa arki- ja juhlaruokaa.

Kakkuja kasviksistaYsanne Spevack

Nerokas keittokirja osoittaa, miten erinomaisesti vihannekset sopivat myös makeaan leivontaan.

Keittiöpuutarhurin käsikirjaAgneta Ullenius

Kasvata itse omat vihanneksesi