Kirja: Ainutlaatuinen Robbie (Emily Herbert)

Kirja on loppuunmyyty.

Ainutlaatuinen Robbie Emily Herbert

Kirja on ainutlaatuinen henkilökuva yhdestä aikamme lahjakkaimmista ja menestyneimmistä pop-tähdistä. Robbie Williamsin menestystarina alkoi legendaarisen Take That -yhtyneen aikana, mutta hän ylsi omiin sfääreihinsä vasta, kun alkoi esiintyä omalla nimellään. Tähteydessä on ollut myös hintansa: alkoholi, huumeet, masennus ja epäonnistuneet naissuhteet ovat varjostaneet Robbie Williamsin elämää.

LOPPUUNMYYTY

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 4/2007
Sivumäärä: 220 s.
Kirjastoluokka: 99.1

Kirjan laji

Lisää elämänkertoja ja muistelmia

AdeleChas Newkey-Burden

Vuosikymmenen suosituimman brittilaulajattaren koko elämäntarina vaatimattomasta lapsuudesta aina tämän päivän megamenestykseen.

Pako, jonka piti olla mahdotonJi Seong-ho

Ji Seong-ho onnistui pakenemaan Pohjois-Koreasta tavalla, joka rohkeudessaan ja sinnikkyydessään hakee vertaistaan. Vaikeasti invalidisoitunut ja nälkiintynyt nuorukainen vaelsi Kiinan ja Kaakkois-Aasian halki vapauteen.

Sylvi SalonenPirkko Vekkeli – Ismo Loivamaa

Sylvi Salonen oli suuren luokan näyttelijätär, jonka elämästä riittää herkullisia anekdootteja. Vetävässä elämäkerrassa muistojaan Sylvistä kertovat hänet läheisesti tunteneet ystävät ja työtoverit.

Quentin TarantinoMichael Scholten

Kirja kertoo Tarantinon koko värikkään elämäntarinan sekä hänen elokuviensa syntyhistorian. Ääneen pääsevät myös näyttelijät, joiden kanssa Tarantino on mestariteoksensa luonut.

WadénMartti Häikiö

Daniel Johannes Wadénin elämäkerta avaa näkymän niin suomalaisen tietoliikenteen ja yritystoiminnan kuin metsästyksen ja koiraharrastuksen ensiaskeleisiin Suomessa.