Kaikki avokadosta 80 herkullista ja terveellistä reseptiäGaby Dalkin

Avokado on hämmästyttävän monipuolinen ruoka-aine, sillä sen mieto maku soveltuu niin suolaisiin kuin makeisiinkin ruokalajeihin. Kirja esittelee peräti 80 tapaa käyttää tätä todellisiin superruokiin kuuluvaa herkkua.

Avokado on maailman ravitsevin hedelmä. Se sisältää runsaasti vitamiineja, kivennäisaineita, proteiineja, hiilihydraatteja sekä elimistölle välttämättömiä rasvahappoja. Avokadon pitäisikin kuulua jokaisen ruokavalioon.

Kirja antaa ohjeet herkullisiin aamiaisiin, lounaisiin, päivällisin, salaatteihin, välipaloihin ja jälkiruokiin. Se myös esittelee eri avokadolajikkeet ja opastaa avokadon oikeaoppiseen käsittelyyn ja säilytykseen.

Upeasti kuvitettu teos on täydellinen keittokirja jokaiselle, joka haluaa löytää uusia tapoja nauttia avokadon terveysvaikutuksista ja lempeän hienostuneesta mausta.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 9/2013
Sivumäärä: 192 s.
Koko: 176 x 202 mm
Sidosasu: nidottu, nelivärinen
Kirjastoluokka: 68,2
ISBN: 9789524928212

Muuta: Suomennos Anna Maija Luomi, Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

VeneruokaaJennie Gillander

Kirjan ohjeilla pienessä venekeittiössä syntyy vaihtelevaa ja maistuvaa ruokaa joka päivä.

Parhaat piirakatTiia Koskimies

Tarjottavaa arkeen ja juhlaan. Mukana on niin perinteisiä retro-piirakoita kuin uusia tuttavuuksia.

Suomalainen smoothiekirjaTiia Koskimies

Jokaisen terveellistä ruokavaliota noudattavan toivekirja sisältää 40 herkullista ja helppotekoista reseptiä aamiais-, lounas-, välipala- ja jälkiruokasmoothieihin.

Kodin uusi mehukirjaPetter Bergström

Kodin uusi mehukirja tuo kotitekoisten mehujen valmistuksen nykyaikaan. Tuttujen marjamehujen lisäksi kirja sisältää paljon juomareseptejä aivan uudenlaisiin aineksiin ja makuyhdistelmiin.

Heinäsirkka keittiössäFolke Dammann & Nadine Kuhlenkamp

Kokeileville kulinaristeille ja liharuokaa karttaville, ympäristötietoisille kuluttajille hyönteisistä on muodostumassa suorastaan trendiruokaa.Kirja opastaa hyönteisten käyttöön keittiössä ja tarjoaa runsaasti reseptejä.