Kirja: 100 kovinta metallikitaristia (Joel McIver)

Kirja on loppuunmyyty.

100 kovinta metallikitaristia Joel McIver

Joel McIver esittelee neljän metallisukupolven parhaat kitaristit ja asettaa nämä sata kitarasankaria paremmuusjärjestykseen. Sijoituksen kriteerinä on joko tekninen taito tai innovatiivisuus ja uutta luova tyyli – parhaassa tapauksessa molemmat.

Tästä kirjasta löytyvät kaikki rautaisimmat kitarasankarit. Suomi-metallikaan ei ole jäänyt McIveriltä huomaamatta: mukana ovat myös Children of Bodomin Alexi Laiho ja Stratovariuksen Timo Tolkki.

Vannoutunut metallifani ei laske kirjaa kädestään ennen kuin on käynyt läpi koko kunniagallerian ja päässyt numeroon yksi, kaikkien aikojen lahjakkaimpaan metallikitaristiin, Dave Mustaineen.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 3/2013
Sivumäärä: 224 s.
Kirjastoluokka: 78.993

Muuta: suomennos Anna-Maija Luomi, kansi Balley Design Ltd.

Kirjan laji

Lisää elämänkertoja ja muistelmia

KosketinrunkkariFlake

Saksalaisyhtye Rammsteinin kosketinsoittajan Christian ”Flake” Lorenzin kirja on hilpeintä mutta myös älykkäintä tekstiä, mitä rokkimaailmasta on aikoihin julkaistu.

Bobby OrrBobby Orr

Kanadalaisen NHL-legendan omaelämäkerta, joka on yhtä ainutlaatuinen kuin miehen ura.

John LennonRay Connolly

Intiimi ja kuvia kumartelematon elämäkerta yhdestä aikamme ikonisimmista muusikoista.

Sebastian Vettel Karin Sturm

26-vuotias formulakuski Sebastian Vettel on voittanut maailmanmestaruuden neljä kertaa peräkkäin. Kokenut formulatoimittaja Karin Sturm kertoo, minkälainen on mies voitonhymyn takana.

RocksJoe Perry

Joe Perryn omaelämäkerta on vetävä, humoristinen ja brutaalin suorasukainen kuvaus elämästä rock-areenoilla ja niiden ulkopuolella.