Kirja: Totuus hiilihydraateista (Ann Fernholm)

Kirja on loppuunmyyty.

Totuus hiilihydraateista Mitä jokaisen karppaajan tulisi tietääAnn Fernholm

Ann Fernholm nostaa kiivaana vellovan karppauskeskustelun aivan uudelle tasolle. Muotidieettien sijaan on aika tarkastella niitä vaikutuksia, joita jatkuvasti koholla oleva verensokeri aiheuttaa ihmiselle ja koko kansanterveydelle.

Fernholm osoittaa vääriksi jo pitkään voimassa olleet ruokasuositukset, jotka ovat saaneet meidät syömään vähemmän rasvaa, mutta epäterveen suuria määriä hiilihydraatteja. Sen seurauksena olemme yhä lihavampia ja sairaampia.

Tiedämme jo hyvin, että hiilihydraattien määrä ja laatu ruokavaliossa vaikuttaa painoon. Vähemmälle huomiolle ovat jääneet kaikki ne dramaattiset vaikutukset, joita etenkin korkean glykeemisen indeksin hiilihydraateilla on terveyteemme. Olemme sokeroimassa itsemme kuoliaiksi.

Fernholm on kaivautunut suorastaan salapoliisin ottein virallisten ravintosuositusten alkulähteille. Tuloksena on ravisuttava teos ruokailutottumustemme terveysvaikutuksista.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 3/2013
Sivumäärä: n. 250 s.
Kirjastoluokka: 59.34

Muuta: suomennos Laura Voipio, kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Muita terveys- ja kauneuskirjoja

50:50Nina Sarell

50:50 haastaa perinteisen dieettiajattelun ja tarjoaa terveellisen, tutkimukseen perustuvan tavan ottaa paino haltuun. Laihtuminen ja hoikkana pysyminen vaatii vähemmän itsekuria kuin ikinä uskaltaisi edes kuvitella.

PaleoErik Wallsten – Thomas Wahlström

Kirja esittelee paleoruokavalion perusteet, toteutuksen ja hyvät vaikutukset. Kirjassa annetaan myös kahden viikon ruokalista, jonka avulla paleo-ruokavalioon siirtyvän on helppo päästä alkuun.

Rakkauden rohdotSinikka Piippo

Seksuaaliterveyttä ja hyvinvointia luonnosta

Reuma ja niveltulehduksetRauli Mäkelä

Parantaako paasto? Auttaako kasvissyönti?

Puhdasta ravintoa Sinikka Piippo

Mihin superruokina pidettävien kasvien teho perustuu? Korvaamaton käytännön opas kaikille terveellisestä ravinnosta kiinnostuneille.