Kirja: Liian nuori vanhaksi? (Matti Paloheimo)

Saatavana sähkökirjana sähkökirjoja myyvistä kaupoista.

  Liian nuori vanhaksi? 52 tapaa sopeutua ja panna kampoihinMatti Paloheimo

  Matti Paloheimo kertoo omaan jäljittelemättömään tyyliinsä miten tulla toimeen sen tosiasian kanssa, että tietyssä vaiheessa elämää kehosi on huomattavasti vanhempi kuin mielesi.

  Vanheneminen on tosiasia, johon on sopeuduttava. Sopeutuminen ei kuitenkaan tarkoita luovuttamista. Oma vanhenemisensa on pakko hyväksyä, mutta ei ole pakko hyväksyä minkälaista vanhenemista tahansa. Kuvaan astuu taistelumieli, kampoihin paneminen.

  Kirpeän humoristisen tekstin ytimestä löytyy vanhenemisen vaivoihin oiva lääke: asennemuutos. On ryhdyttävä kriittiseksi. Se tarkoittaa tosiasiat hyväksyvää, mutta kaikki muut asiat kyseenalaistavaa elämää.

  ”Suhtaudun vanhenemiseen kärttyisästi. Vanheneminen on kuitenkin jo käsitteenä kevyenlainen, teinitkin vanhenevat. Todelliselle epämukavuusalueelle joudutaan, kun aletaan puhua vanhuudesta. Suhtaudun erityisen kärttyisästi vanhukseksi tulemiseen.”

  Kirjan tiedot

  Ilmestymisaika: 1/2013
  Sivumäärä: n. 200 s.
  Kirjastoluokka: 17.3
  Sähkökirjan ISBN: 9789524927062

  Muuta: kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

  Kirjan laji

  Muita elämäntaitokirjoja

  UskottomuusAnnikki Kaikkonen

  Kokenut pari- ja perheterapeutti antaa äänen suomalaisen parisuhdemoraalin ja uskottomuuden vaietuille kokemuksille. Kirja auttaa ymmärtämään niin petetyksi tulleen osapuolen tunnekokemusta kuin pettäneeksi tulleen osapuolen toimintaa.

  Narsisti keskellämmeBrita Jokinen

  Kiusattujen puheenvuoro

  Koukuttavat suhteetSusanna Ruuhilahti

  Miksi huonosta ihmissuhteesta on joskus niin vaikea päästä irti? Susanna Ruuhilahti selvittää, millaiset asiat pitävät ihmistä kiinni vaikeassa suhteessa ja millaista apua koukuttavassa suhteessa oleva tarvitsee irtautumiseen.