Kutsu Jussi Latvalan kolme elämääEero Pokela

Pohjalainen Jussi Latvala on saanut elämänsä aikana kolme kutsua, jotka ovat muuttaneet miehen ja tuhansien muidenkin arkipäivän perusteellisesti.
Ensimmäisen kutsun välittivät Teuvan Norinkylään saapuneet kaksi naista vuonna 1946, ja Jussi Latvala koki hengellisen herätyksen.
Toinen kutsu vei miehen yrittäjäksi. Kuokat vaihtuivat traktoreihin, kurasaappaat lakeerikenkiin. Kolmannen kutsun myötä menestyvän yrittäjän elämä sai jälleen kerran aivan uuden suunnan. Latvala aloitti auttamistyön Itä-Virossa vuonna 1996. Hänen perustamansa Humanitäärinen Idän-työ ry vie nykyisin Viroon ruokaa, vaatteita ja erilaisia tarvikkeita sekä tekee katulapsi- ja vammais-työtä. Avustusautoja kulkee Suomenlahden yli viikoittain.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 10/2012
Sivumäärä: 250 s.
Koko: 135 x 210 mm
Sidosasu: sidottu, kuvaliite
Kirjastoluokka: 99.1
ISBN: 9789524926973

Muuta: Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Lisää elämänkertoja ja muistelmia

Juha SipiläRisto Uimonen

Risto Uimonen kertoo, mikä Juha Sipilä on miehiään ja miten aloitteleva poliitikko harppasi pystymetsästä vanhan valtapuolueen johtoon ja pian sen jälkeen vahvaksi pääministeriehdokkaaksi.

AlppipolkuL. M. Montgomery – Sisko Ylimartimo

Alppipolku on L. M. Montgomeryn oma kertomus matkastaan maailmankuuluksi kirjailijaksi ensimmäisen kerran suomeksi. Kirja sisältää myös päivitetyn version Sisko Ylimartimon teoksesta Anna ja muut ystävämme.

Phil CollinsPhil Collins

Phil Collins ei kiertele tai kaunistele kertoessaan itsestään, elämästään ja huikean uransa vaiheista.

GucciPatricia Gucci

Vangitseva perhedraama ja ainutlaatuinen kurkistus maailmankuulun muotitalon kulissien taa