Kirja: Hyväksikäytetyt (Visa Kuusikallio ja Katri Kuusikallio)

Saatavana sähkökirjana sähkökirjoja myyvistä kaupoista.

  Hyväksikäytetyt Selviytyjät kertovatVisa Kuusikallio ja Katri Kuusikallio

  Tässä kirjassa seksuaalisen hyväksikäytön uhrit kertovat itse kokemuksistaan. Koskettavat selviytymistarinat sekä asiantuntijoiden kirjoitukset hyväksikäytöstä ja siitä selviytymisestä antavat kipeästi kaivattua vertaistukea trauman kokeneille ja heidän läheisilleen.
  Uhrin selviytymisen lisäksi teoksen teemoja ovat mm. miesuhrien auttaminen, hyväksikäytön vaikutus parisuhteeseen, hyväksikäyttö uskonnollisissa yhteisöissä ja oikeudelliset asiat.
  Hyväksikäyttö jää usein tunnistamatta ja käsittelemättä uhrin kokeman häpeän, syyllisyyden ja pelon takia, mutta siitä voi kuitenkin selviytyä. Uhri tarvitsee apua ja toipuminen voi kestää vuosia, mutta lopulta menneisyys ei enää kahlitse ja muistuta jatkuvasti olemassaolostaan.

  Kirjan tiedot

  Ilmestymisaika: 9/2012
  Sivumäärä: n. 250 s.
  Kirjastoluokka: 17.3
  Sähkökirjan ISBN: 9789524926782

  Muuta: kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

  Kirjan laji

  Muita elämäntaitokirjoja

  Sydämen viisausRuediger Schache

  Kansainvälinen menestysteos kertoo miten sydämen voimat ohjaavat ihmissuhteitasi

  Lumoavan pelottava nainenElina Reenkola

  Elina Reenkola kartoittaa kirjassaan asiantuntevasti, mistä kaksijakoinen suhtautuminen naiseuteen johtuu, sekä niitä ilmiöitä, joita naisen seksuaalisuuden ja hedelmällisyyden kammosta seuraa.

  Elä ihmeessäTommy Hellsten

  ”Kiitollisuus on elämänasenne. Se, että tavoittelemme kiihkeästi jotain suurempaa ja dramaattisempaa, sokaisee meidät ja estää näkemästä, mitä kaikkea hyvää meillä on tässä ja nyt.”

  ElämänmuutosSalla Korpela (toim.)

  Yhä useampi suomalainen pohtii uranvaihtoa ja elämänsä suuntaa.