Kirja: Äidin valta ja voima (Elina Reenkola)

Saatavana sähkökirjana sähkökirjoja myyvistä kaupoista.

  Äidin valta ja voima Elina Reenkola

  Naisella on valtaa synnyttäjänä ja äitinä. Kyky elämän luomiseen herättää pelkoja ja maagisia uskomuksia. Nainen on myös ensimmäinen vallankäyttäjä ihmisen elämässä.
  Rakentavana ja myönteisenä ilmenevä äidin voima on tärkeä kaikille. Myönteisiä voimavaroja kuitenkin syövät monet tekijät. Tällaiset voimasiepparit voivat olla piilotajuisia ja kummuta äidin omista huonoista lapsuudenkokemuksista. 
  Teos kuvaa asiantuntevasti äitiyden monia ulottuvuuksia, odotusten ja todellisuuden ambivalenssia, ristiriitaisia kokemuksia, äitiyden ihanteita ja äitimyyttiä.
  Kirja kertoo, miten saada äitivoima positiiviseen ja rakentavaan käyttöön.

  Kirjan tiedot

  Ilmestymisaika: 10/2012
  Sivumäärä: n. 250 s.
  Kirjastoluokka: 17.3
  Sähkökirjan ISBN: 9789524926805

  Muuta: kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

  Kirjan laji

  Muita elämäntaitokirjoja

  Elä ihmeessäTommy Hellsten

  ”Kiitollisuus on elämänasenne. Se, että tavoittelemme kiihkeästi jotain suurempaa ja dramaattisempaa, sokaisee meidät ja estää näkemästä, mitä kaikkea hyvää meillä on tässä ja nyt.”

  Kaikki on hyvin juuri nytMarkku Ojanen

  Kirja haastaa totunnaiset käsitykset onnen tavoittelusta samalla, kun se antaa eväitä käsitellä yhtä aikamme suurimmista paradokseista.

  Elämisen vimma ja syvä ilo Pekka Hämäläinen

  Pekka Hämäläisen pääteos kertoo, miten voimaannuttava vaikutus on positiivis-realistisella minäkuvalla ja miten tuo voimaantuminen muutetaan teoiksi omassa elämässä.

  Läsnäilo Jutta Saanila

  Käytännön opas syvempään itsetuntemukseen ja läsnäolon taitoon