Kirja: Reunalla (Tapani Heinonen)

Saatavana sähkökirjana sähkökirjoja myyvistä kaupoista.

  Reunalla Tapani Heinonen

  Juhani Niemisen elämässä kaikki näyttäisi olevan hyvin. Isän odottamaton sairastuminen avaa kuitenkin lapsuuden arvet ja pakottaa hänet kasvokkain torjuttujen totuuksien kanssa. Alkaa ankara kamppailu.
  Vastakkain ovat suvun jyrkät asenteet ja oikeus omaan minuuteen. Juhanin on punnittava uudelleen suhde omiin vanhempiin ja sisareen. Vihan viimeinen käyttöpäivä ei olekaan vielä umpeutunut.
  Juhanin homoseksuaalisuus on perheelle ja etenkin isälle punainen vaate. Lapsuuden kodin ovet sulkeutuvat. Lopulta koettu vääryys ajaa Juhanin puolustamaan ihmisarvoaan ja oikeuksiaan. Hän huomaa seisovansa kuilun partaalla; taas kerran on kohdattava ulkopuolisuus, pettymykset ja lapsuuden pelot.
  Reunalla on kertomus vihasta, rakkaudesta ja anteeksiantamisen vaikeudesta. Se kuljettaa lukijaa 60-luvun kyläyhteisöstä kohti tätä päivää ja piirtää kuvaa niistä maan hiljaisista, jotka astuivat ansaan. Ja miehestä, joka riuhtoi itsensä vapaaksi.
  Teos on tekijän esikoisromaani.

  Kirjan tiedot

  Ilmestymisaika: 8/2012
  Sivumäärä: n. 350 s.
  Kirjastoluokka: 84.2
  Sähkökirjan ISBN: 9789524926898

  Muuta: Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

  Kirjan laji

  Lisää romaaneita

  LacrimosaRiku Rujo

  Riku Rujon esikoisromaani on raju, eroottinen kertomus päihteidenkäytöstä, rakkaudesta ja vapaudenkaipuusta.

  Kaukopartion kujanjuoksuMarkku Hattula

  Hattulan uuden, kaukopartiotoimintaa kuvaavan sotaromaanisarjan ensimmäinen osa

  Kilpimies J. K. Tamminen

  Terävä romaani kansainvälisen järjestäytyneen rikollisuuden toiminnasta Suomessa ja naapurimaissa. Kirja on odotettua jatkoa J. K. Tammisen Pasilan mies -kirjalle.

  AppelsiinilehtoMarjut Helminen

  Marjut Helmisen jännittävä ja näkökulmaltaan tuore esikoisromaani sukeltaa arkeen sodan oloissa, pakolaisuuden tuntoihin, haluun auttaa ja autetun tuntoihin. Se kertoo ihmisten kyvystä selviytyä, antaa anteeksi − ja joskus jopa parantua.

  LähiöoksennusAnu Juvonen

  Kipeänhauska kasvukertomus 80-luvun suomalaisesta lähiöstä.