Kirja: Kausiruokaa kasviksista (Pia Hall)

Kirja on loppuunmyyty.

Kausiruokaa kasviksista 40 ruokaideaa kotimaisista aineksistaPia Hall

Ei tarvitse olla kasvissyöjä tietääkseen, että vihannekset ja juurekset maistuvat parhailta juuri silloin, kun niiden sesonki on. Vaikka nykyisin jotakuinkin kaikkea on saatavissa vuoden ympäri, ei mikään voita niitä makuelämyksiä, joita kunkin kauden tuoreet tuotteet tarjoavat; kevään ensimmäiset parsat, vastanostetut uudet perunat, auringon kypsyttämät puutarhamansikat…
Kausiruokaa kasviksista antaa 40 uutta helppoa ja herkullista kasvisruokareseptiä, jotka on jaoteltu vuodenaikojen mukaan.

Sesonkiruokaa suosivat niin gourmet-kokit kuin tiedostavat kuluttajatkin. Tuore lähiruoka on puhdasta, ravintorikasta ja ekologista.

Kirja kertoo, mitkä kotimaiset raaka-aineet ovat parhaimmillaan mihinkin vuodenaikaan. Se opastaa myös parhaiden vihannesten ja juuresten valinnassa sekä säilytyksessä. Ennen kaikkea kirja opastaa, miten valmistat vastustamatonta vegaaniruokaa, joka hivelee kaikkien hyvästä ruoasta nauttivien makuhermoja.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 9/2011
Sivumäärä: 124 s.
Kirjastoluokka: 68.2

Muuta: Suomennos Anna-Maija Luomi

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

0-koodin keittokirja Minna Forsström

0-koodin keittiössä käytetään puhtaita perusraaka-aineita ilman lisäaineita, gluteeniviljoja, lehmänmaitoa ja puhdistettua sokeria. Tämän kirjan ohjeilla valmistuu kotiruokaa, joka maistuu koko perheelle niin juhlana kuin arkenakin.

Parhaat piirakatTiia Koskimies

Tarjottavaa arkeen ja juhlaan. Mukana on niin perinteisiä retro-piirakoita kuin uusia tuttavuuksia.

Suomalainen smoothiekirjaTiia Koskimies

Jokaisen terveellistä ruokavaliota noudattavan toivekirja sisältää 40 herkullista ja helppotekoista reseptiä aamiais-, lounas-, välipala- ja jälkiruokasmoothieihin.

Lakritsi- ja salmiakkikeittokirjaCarol Wilson

Lakritsi- ja salmiakkifanien toivekirja opastaa, miten monella tavalla mustaa herkkua voi keittiössä käyttää: makeana, suolaisena, suklaan kera ja mausteena ruoanlaitossa ja leipomisessa.

Heinäsirkka keittiössäFolke Dammann & Nadine Kuhlenkamp

Kokeileville kulinaristeille ja liharuokaa karttaville, ympäristötietoisille kuluttajille hyönteisistä on muodostumassa suorastaan trendiruokaa.Kirja opastaa hyönteisten käyttöön keittiössä ja tarjoaa runsaasti reseptejä.