Kirja: Kausiruokaa kasviksista (Pia Hall)

Kirja on loppuunmyyty.

Kausiruokaa kasviksista 40 ruokaideaa kotimaisista aineksistaPia Hall

Ei tarvitse olla kasvissyöjä tietääkseen, että vihannekset ja juurekset maistuvat parhailta juuri silloin, kun niiden sesonki on. Vaikka nykyisin jotakuinkin kaikkea on saatavissa vuoden ympäri, ei mikään voita niitä makuelämyksiä, joita kunkin kauden tuoreet tuotteet tarjoavat; kevään ensimmäiset parsat, vastanostetut uudet perunat, auringon kypsyttämät puutarhamansikat…
Kausiruokaa kasviksista antaa 40 uutta helppoa ja herkullista kasvisruokareseptiä, jotka on jaoteltu vuodenaikojen mukaan.

Sesonkiruokaa suosivat niin gourmet-kokit kuin tiedostavat kuluttajatkin. Tuore lähiruoka on puhdasta, ravintorikasta ja ekologista.

Kirja kertoo, mitkä kotimaiset raaka-aineet ovat parhaimmillaan mihinkin vuodenaikaan. Se opastaa myös parhaiden vihannesten ja juuresten valinnassa sekä säilytyksessä. Ennen kaikkea kirja opastaa, miten valmistat vastustamatonta vegaaniruokaa, joka hivelee kaikkien hyvästä ruoasta nauttivien makuhermoja.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 9/2011
Sivumäärä: 124 s.
Kirjastoluokka: 68.2

Muuta: Suomennos Anna-Maija Luomi

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

Kasvikset kemistin keittiössäAnu Hopia – Tatu Lehtovaara

Miten tehdään kasvisruokaa, jossa maku, rakenne ja aromi ovat juuri kohdallaan? Anu Hopia ja Tatu Lehtovaara ovat tehneet käänteentekevän kasvisruokakirjan.

Parhaat piirakatTiia Koskimies

Tarjottavaa arkeen ja juhlaan. Mukana on niin perinteisiä retro-piirakoita kuin uusia tuttavuuksia.

Kakkuja kasviksistaYsanne Spevack

Nerokas keittokirja osoittaa, miten erinomaisesti vihannekset sopivat myös makeaan leivontaan.

Juuri näin!Tiia Koskimies

Tiia Koskimies tarjoilee runsaasti uusia makuja ja valmistustapoja herkullisiin ja terveellisiin juuresruokiin.

Kodin uusi mehukirjaPetter Bergström

Kodin uusi mehukirja tuo kotitekoisten mehujen valmistuksen nykyaikaan. Tuttujen marjamehujen lisäksi kirja sisältää paljon juomareseptejä aivan uudenlaisiin aineksiin ja makuyhdistelmiin.