Kirja: Perheen pelisäännöt (Annele Saikkala)

Saatavana sähkökirjana sähkökirjoja myyvistä kaupoista.

  Perheen pelisäännöt Hyvän perhe-elämän käsikirjaAnnele Saikkala

  Perheen pelisäännöt on syvällinen ja hauska yhdessä kasvamisen opas, jonka tekemiseen koko perhe on osallistunut.
  Suomen perustuslaista muokatuissa pykälissä käsitellään perhe-elämää koko laajuudessaan ja värikkyydessään: mm. rakkauden perusnormia, kotityöoikeutta, perheenjäsenten toimivaltajakoa, perheen täysistuntoa ja Yhdistyneitä Perhekuntia.
  Painavan asian lisäksi lukija voi nauttia viihdyttävästä kirjoitustyylistä samoin kuin kutkuttavista rinnastuksista oikeus- ja yhteiskuntaelämään. Lasten omat kommentit tuovat tekstiin tuoreen näkökulman.
  Kirjan keskeisiä ajatuksia ovat vanhempienneuvoston vetovastuu ja lasten osallistuminen perheen säännöistä sopimiseen. Perheenä eläminen ei ole kuitenkaan vain teorioita ja pykäliä, vaan ennen kaikkea luovaa yhteiseloa, jonka kruunaavat sääntöjen inhimillinen soveltaminen ja huumori.

  "Vanhempien rakkaus ilmenee siinä, että he kuuntelevat lapsia, vaikka lapset puhuisivat sellaista, mitä vanhemmat eivät halua kuulla." (Minea 14 v.)

  Kirjan tiedot

  Ilmestymisaika: 10/2011
  Sivumäärä: n. 230 s.
  Kirjastoluokka: 17.3
  Sähkökirjan ISBN: 9789524925570

  Muuta: Kansi Minna Ollikainen. Saatavana myös sähkökirjana.

  Kirjan laji

  Muita elämäntaitokirjoja

  Mielenrauhaa mandala-kivistäNatasha Alexander

  Löydä mandalan meditatiivinen voima maalaamalla kauniit kuviot kiven pintaan. Käden ja mielen yhteistyö vie rentouttavaan läsnäolon tilaan.

  Isä ja minä Pekka Hämäläinen

  Minkälaiset elämäneväät isä antoi?

  UskottomuusAnnikki Kaikkonen

  Kokenut pari- ja perheterapeutti antaa äänen suomalaisen parisuhdemoraalin ja uskottomuuden vaietuille kokemuksille. Kirja auttaa ymmärtämään niin petetyksi tulleen osapuolen tunnekokemusta kuin pettäneeksi tulleen osapuolen toimintaa.

  Tapasin JeesuksenCharlotte Rørth

  Miten rationaalisena ajattelijana tunnettu toimittaja voi selittää sen, että on todellakin tavannut Jumalan pojan ja keskustellut tämän kanssa? Rohkea ja kaunis kirja, joka ei kerro uskonnosta, vaan vastuun kantamisen ja syvän vakaumuksen merkityksestä.

  Läsnäilo Jutta Saanila

  Käytännön opas syvempään itsetuntemukseen ja läsnäolon taitoon