Kirja: Pyöräbongari  (Ile Jokinen)

Kirja on loppuunmyyty.

Pyöräbongari Välähdyksiä satulan ja sarvien välistäIle Jokinen

Ile Jokinen ajaa kesät talvet vanhalla armeijan polkupyörällä. Vastaan on ehtinyt tulla monenlaisia ilmiöitä ja polkiessa miehellä on aikaa pohtia mitä kummallisimpia asioita. Nämä pohdinnat on saatettu kuuntelijoiden tietoon Radio Novan suositussa Jokisen eväät -ohjelmassa. Nyt nämä satulassa syntyneet ja Pyöräbongari-ohjelmaosiosta tutut ajatukset ovat myös lukijoiden ilona.
Minkälainen riski aivastus on liikenneturvallisuudelle, miten ydinvoimala käynnistetään, kuinka jetset elää ja miksi autot eivät pysähdy suojatien edessä? Lukija saa mietittäväkseen monenlaisia aiheita Sauna-akatemiasta Suomen kuninkaaseen ja laihduttamisesta yksityiseen parkkivalvontaan. Välillä asiat pistävät purnaamaan, välillä nauramaan ja joskus niihin ei yksinkertaisesti löydy ratkaisua. Yksi asia on kuitenkin varma: mietiskely ei koskaan ole turhaa.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 6/2011
Sivumäärä: n. 120 s.
Kirjastoluokka: 84

Muuta: Kansi Leena Kilpi

Kirjan laji

Muita kaunokirjoja

Finnskogen, elämän kehtoBritt Karin Larsen

Vangitseva historiallinen romaani Norjan ja Ruotsin rajametsien etnisestä vähemmistöstä, metsäsuomalaisista, ja heidän elämästään Suomalaismetsissä 1800-luvun puolivälissä.

Pahan kädenjälkiJukka Niskanen

Pintaa syvemmälle luotaava dekkari. LOPPUUNMYYTY

Maksun hetkiOlle Lönnaeus

Malmöläispoliiseista Jonny Liljasta ja Eva Strömistä kertovan kirjasarjan toinen, itsenäinen osa vahvistaa lopullisesti Olle Lönnaeuksen kuuluvan ruotsalaisten nykydekkaristien ehdottomaan kärkeen.

Kirkkautta elämäsi päiviinTytti Issakainen

Tytti Issakaisen lämminhenkinen kirja armosta, armollisuudesta ja kiitollisuudesta.

Eturintaman iskujoukko iskee takaisinMarkku Hattula

Todenmakuinen romaani jatkosodan hyökkäysvaiheesta