Kirja: Eläämellistä rakkautta (Arto Juurakko ja Benjam Pöntinen)

Kirja on loppuunmyyty.

Saatavana sähkökirjana sähkökirjoja myyvistä kaupoista.

  Eläämellistä rakkautta Arto Juurakko ja Benjam Pöntinen

  Tässä kirjassa on leikitty ajatuksella: entä jos eläimet ajattelevat vähän niin kuin ihmiset ja entäpä jos ne käyttävät eteläpohjalaista murretta... Benjam Pöntisen kuvat ja Arto Juurakon hersyvät tekstit yhdistävät ihmisten ja eläinten rakkauselämän hellyttävän humoristiseksi kokonaisuudeksi.

  Jokainen haaveilee rakkaudesta, omasta armaasta, jota helliä. Ihminen tahtoo ihmisen, karhu karhun, ilves ilvestä kaipaa. Laji uusiutuu ihmeellisen rakkauden voimalla, joka sulattaa keväisin hanget ja sydämet, laittaa teerikukot taistelemaan paikastaan naaraan sydämessä. Ja kun paikka on valloitettu, kuluu hetki, ja saamme ihailla emon ja poikasten välistä rakkautta.

  Onko karhun ja ihmisen puuhissa lopulta paljon eroa? Uros viestittää hullunrohkeilla tempuillaan naaraalle: katso, kuinka vahva olen, valitse minut! Me ihmiset nimitämme sitä rakkaudeksi, mutta kuka tietää, mitä liito-orava tuumailee...

   

  Kirjan tiedot

  Ilmestymisaika: 2/2011
  Sivumäärä: 96 s.
  Kirjastoluokka: 85.2
  Sähkökirjan ISBN:

  Muuta: Kansi Leena Kilpi

  Kirjan laji

  Muita lahja-, taide ja kuvakirjoja

  Katselen sinun taivastasiJohn Vikström

  Näkemisen ja nähdyksi tulemisen ihmeitä

  Onnen lupauksiaKatri Vala – Sinikka Hautamäki

  Kaunis ja koskettava lahjakirja, jossa Katri Valan klassikkorunot ovat saaneet kuvituksekseen Sinikka Hautamäen upeat, unenomaiset akvarellit.

  Siunatun päivän valoa Tytti Issakainen

  Valon sanoja kirkkovuoden varrelta

  Suomen myyttiset linnutEero Ojanen & Daga Ulv

  Upeasti kuvitettu teos suomalaisissa tarustoissa ja kansanperinteessä esiintyvistä linnuista ja niihin liitetyistä myyteistä ja uskomuksista.

  Aekusen naesen iholla - Savolaeseen tappaanMerja Toppi

  Naisen tuntoja hersyvällä savon murteella